Hundbloggen för hundÀlskare

VĂ€lkommen till Hund24!

Jag som driver denna hundblogg heter Sebastian Liljegren. Till min hjÀlp har jag Àven min fru Elin. Vi har mÄnga Ärs erfarenhet av hundÀgande och delar hÀr med oss av vÄr kunskap i Àmnet hund hÀr pÄ sajten.

Mer om oss

FastnÄlade artiklar

Livsmedel

Kan hundar Àta detta? Lista med 100+ livsmedel

Hundars och mÀnniskors ÀmnesomsÀttning skiljer sig Ät. DÀrför Àr vissa livsmedel som Àr sÀkra för oss mÀnniskor att Àta giftiga för hundar. Annan mÀnniskoföda Àr helt sÀker och till och med hÀlsosam för hundar att emellanÄt avnjuta.

hund hundÄr

HundÄr i mÀnniskoÄr: RÀkna ut Äldern [Kalkylator]

De flesta hundÀgare har förmodligen vid nÄgot tillfÀlle undrat hur gammal deras hund egentligen Àr och översatt antalet hundÄr i mÀnniskoÄr.

Senaste artiklarna

Hundar avundsjuka

Kan hundar bli avundsjuka pÄ varandra?

Du Àlskar sÄklart din hund och du Àlskar den tillbaka. Men kan Àven din hund uttrycka en kÀnsla av svartsjuka gentemot annat? Kan hundar bli avundsjuka pÄ varandra? HÀr dyker vi pÄ djupet i denna frÄga och ger dig ett rakt och tydligt svar!

Hund förvÄnad frÄgetecken

27 saker du inte visste om hundar

Du kanske tror att du redan vet allt om din hund och dess artfrÀnder? Faktum Àr dock att det sannolikt finns mÄnga saker som du inte visste om hundar. DÀrför har vi valt att kasta strÄlkastarljuset pÄ dessa saker i denna artikel!

Hund som klappas av en mÀnniska

10 saker som vÄra hundar kan lÀra oss om livet

i mÀnniskor försöker uppfostra vÄra hundar och lÀra dem olika beteenden och trick. Men faktum Àr att det ocksÄ finns saker som vÄra hundar kan lÀra oss om livet som sÄdant. HÀr belyser vi 10 av de omrÄden dÀr vi kan dra lÀrdom av vÄra fyrbenta vÀnner!

Aktiv hundras siluett

Aktiva hundraser för energiska hundÀgare (lista)

Lever du ett aktivt liv och vill kunna motionera mycket med din hund? Det finns mÄnga aktiva hundraser som mÄr bra av att fÄ leva med en aktiv familj. SÄ om du sjÀlv har gott om energi bör du sÄklart skaffa en hund som du kan springa och vandra med!

Hund som Àter popcorn frÄn gatan

TĂ„l hundar popcorn?

Som hundÀgare kan du ibland undra om hundar tÄl popcorn. För nÀr du sitter dÀr med en skÄl fylld med detta goda tilltugg kan du ju vilja dela med dig. SÄ hur ligger det egentligen till?

MÀnniska som anvÀnder kloslip pÄ en hund

BÀsta kloslipen för hundar

Med jÀmna mellanrum behöver du klippa eller slipa ner din hunds klor. Om hunden Àr bekvÀm med ljudet och kÀnslan av en kloslip kan det vara ett bra alternativ. En sÄdan Àr nÀmligen ofta sÀkrare och enklare att anvÀnda. Vi tycker att denna produkt frÄn Moser Àr den bÀsta kloslipen för hundar. I denna köpguide kommer vi förklara varför och djupdyka i produktkategorin kloslipar.


Samarbetspartners

Dognews logo