Kvinna som stretchar iförd CaniX tights och t-shirt

Recension av Non-stop dogwear CaniX short tights och tech tee

Inlägget är reklam för Non-stop dogwear och innehåller annonslänkar.

Non-stop dogwear är en ledande tillverkare av kläder och utrustning för hundägare och hundar. Detta norska företag är specialister på att ta fram högkvalitativa produkter för friluftsaktiviteter. Oavsett om du vill springa med hund eller ägna dig åt cykling, mushing, vandring eller skidåkning är det deras produkter du behöver. De används av ekipage som tävlar på elitnivå i exempelvis canicross och skijouring. Men även som ”vanlig” motionär har du stor nytta av att utrusta dig rätt.

Om Non-stop dogwears löparkläder

Löpning är en populär aktivitet bland hundägare och därför är vi glada att kunna presentera denna recension. Här har vi nämligen tittat närmare på två av Non-stop dogwears produkter för löpare: de korta tightsen CaniX short tights och den kortärmade t-shirten CaniX tech tee. Denna kombination är den perfekta utstyrseln för en löpare, oavsett om du tävlar i linlöpning med hund eller ”bara” springer för skojs skull.

Vi skickade ut vår testare Bella i motionsspåret tillsammans med eurasiern Dwight. Bella bär alltså dammodellerna av CaniX short tights och CaniX tech tee. Bägge dessa plagg finns även i herrmodell. Tightsen finns även som en långbent variant i både herr- och dammodell. På Non-stop dogwears produkttsida för löpning finner du dessa och andra produkter för löpare och hund.

Löpare som klappar om sin hund iklädd Non-stop dogwear CaniX short tights och tech tee
Vår testare Bella visar upp Non-stop dogwears snygga och funktionella löparkläder.

Vårt intryck av CaniX short tights och tech tee

Det är bra att det framgår i nätbutiken att CaniX short tights har en smal passform. Rekommendationen är att välja en storlek större om du väljer mellan till exempel L och XL. Genom att göra detta får du fortfarande en tajt och bra passform utan att tightsen för den skull sitter för tajt kring exempelvis låren.

De korta tightsen är lätta och ha en bra passform. Det är inget klumpigt plagg utan snarare ett smidigt, skönt och bekvämt sådant. Dessa korta tights passar utmärkt för löpning och andra aktiviteter under vår- och sommarperioden. De gör dig varken för avklädd eller för påklädd.

Tightsen har också en ficka baktill där du kan förvara dina bilnycklar eller liknande under löprundan. Dessutom har de snörning fram vilket är mycket bra. Detta gör nämligen att du kan anpassa passformen genom att dra åt snörningen lite extra om du har en smal midja. Snörena går dessutom i Non-stop dogwears orangea färg vilket är en snygg och trevlig detalj.

CaniX tech tee är en kortärmad tröja utan krusiduller som är precis som den ska vara! Denna t-shirt är en arbetshäst som jobbar i det tysta och fyller sin funktion utan att klaga. Med detta sagt gillar vi att den är grå på ryggen då detta ger t-shirten ett lite mer intressant utseende än om den vore helsvart.

T-shirten CaniX tech tee är väldigt lätt och tillverkad i ett tyg som Non-stop dogwear själva har tagit fram. Dammodellen är anpassad för damer och har dessutom en smal passform som gör att den sitter bra. Precis som de kortbenta tightsen är detta plagg perfekt att använda under den varmare delen av året!

Löpare som visar upp Non-stop dogwear CaniX short tights och tech tee
CaniX short tights har en smal passform och orange snörning. Här visas shortsen i närbild tillsammans med CaniX tech tee.

Avslutande tankar

CaniX short tights och CaniX tech tee är två plagg för löpare som håller en extremt hög nivå! Vi är dock inte förvånade då vi har erfarenhet av denna tillverkares produkter sedan tidigare. Vi hade snarare högt ställda förväntningar på tightsen och t-shirten, och vi blev absolut inte besvikna!

Så oavsett om du springer med eller utan hund rekommenderar vi att du spanar in dessa löparkläder. Om du gillar lätta, bekväma och funktionella plagg som håller en hög kvalitet kommer du bli väldigt nöjd!

Fler produkter från Non-stop dogwear som vi har testat

De tidigare gånger som vi har satt Non-stop dogwears produkter på prov har vi alltid varit väldigt nöjda! Vi har haft förmånen att testa följande produkter:

Genom att klicka dig vidare till respektive produkt kan du läsa en fullständig recension!

Kvinna som springer i skogen med hund iklädd Non-stop dogwears löparkläder

Liknande artiklar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger i veckan skickar vi ut vårt nyhetsbrev med intressant läsning om allt som har med hundägandet att göra. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen så missar du inte nästa utskick!


Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *