Kvinna som stretchar iförd CaniX tights och t-shirt

Recension av Non-stop dogwear CaniX short tights och tech tee

InlÀgget Àr reklam för Non-stop dogwear och innehÄller annonslÀnkar.

Non-stop dogwear Ă€r en ledande tillverkare av klĂ€der och utrustning för hundĂ€gare och hundar. Detta norska företag Ă€r specialister pĂ„ att ta fram högkvalitativa produkter för friluftsaktiviteter. Oavsett om du vill springa med hund eller Ă€gna dig Ă„t cykling, mushing, vandring eller skidĂ„kning Ă€r det deras produkter du behöver. De anvĂ€nds av ekipage som tĂ€vlar pĂ„ elitnivĂ„ i exempelvis canicross och skijouring. Men Ă€ven som ”vanlig” motionĂ€r har du stor nytta av att utrusta dig rĂ€tt.

Om Non-stop dogwears löparklÀder

Löpning Ă€r en populĂ€r aktivitet bland hundĂ€gare och dĂ€rför Ă€r vi glada att kunna presentera denna recension. HĂ€r har vi nĂ€mligen tittat nĂ€rmare pĂ„ tvĂ„ av Non-stop dogwears produkter för löpare: de korta tightsen CaniX short tights och den kortĂ€rmade t-shirten CaniX tech tee. Denna kombination Ă€r den perfekta utstyrseln för en löpare, oavsett om du tĂ€vlar i linlöpning med hund eller ”bara” springer för skojs skull.

Vi skickade ut vÄr testare Bella i motionsspÄret tillsammans med eurasiern Dwight. Bella bÀr alltsÄ dammodellerna av CaniX short tights och CaniX tech tee. BÀgge dessa plagg finns Àven i herrmodell. Tightsen finns Àven som en lÄngbent variant i bÄde herr- och dammodell. PÄ Non-stop dogwears produkttsida för löpning finner du dessa och andra produkter för löpare och hund.

Löpare som klappar om sin hund iklÀdd Non-stop dogwear CaniX short tights och tech tee
VÄr testare Bella visar upp Non-stop dogwears snygga och funktionella löparklÀder.

VĂ„rt intryck av CaniX short tights och tech tee

Det Àr bra att det framgÄr i nÀtbutiken att CaniX short tights har en smal passform. Rekommendationen Àr att vÀlja en storlek större om du vÀljer mellan till exempel L och XL. Genom att göra detta fÄr du fortfarande en tajt och bra passform utan att tightsen för den skull sitter för tajt kring exempelvis lÄren.

De korta tightsen Àr lÀtta och ha en bra passform. Det Àr inget klumpigt plagg utan snarare ett smidigt, skönt och bekvÀmt sÄdant. Dessa korta tights passar utmÀrkt för löpning och andra aktiviteter under vÄr- och sommarperioden. De gör dig varken för avklÀdd eller för pÄklÀdd.

Tightsen har ocksÄ en ficka baktill dÀr du kan förvara dina bilnycklar eller liknande under löprundan. Dessutom har de snörning fram vilket Àr mycket bra. Detta gör nÀmligen att du kan anpassa passformen genom att dra Ät snörningen lite extra om du har en smal midja. Snörena gÄr dessutom i Non-stop dogwears orangea fÀrg vilket Àr en snygg och trevlig detalj.

CaniX tech tee Àr en kortÀrmad tröja utan krusiduller som Àr precis som den ska vara! Denna t-shirt Àr en arbetshÀst som jobbar i det tysta och fyller sin funktion utan att klaga. Med detta sagt gillar vi att den Àr grÄ pÄ ryggen dÄ detta ger t-shirten ett lite mer intressant utseende Àn om den vore helsvart.

T-shirten CaniX tech tee Àr vÀldigt lÀtt och tillverkad i ett tyg som Non-stop dogwear sjÀlva har tagit fram. Dammodellen Àr anpassad för damer och har dessutom en smal passform som gör att den sitter bra. Precis som de kortbenta tightsen Àr detta plagg perfekt att anvÀnda under den varmare delen av Äret!

Löpare som visar upp Non-stop dogwear CaniX short tights och tech tee
CaniX short tights har en smal passform och orange snörning. HÀr visas shortsen i nÀrbild tillsammans med CaniX tech tee.

Avslutande tankar

CaniX short tights och CaniX tech tee Àr tvÄ plagg för löpare som hÄller en extremt hög nivÄ! Vi Àr dock inte förvÄnade dÄ vi har erfarenhet av denna tillverkares produkter sedan tidigare. Vi hade snarare högt stÀllda förvÀntningar pÄ tightsen och t-shirten, och vi blev absolut inte besvikna!

SÄ oavsett om du springer med eller utan hund rekommenderar vi att du spanar in dessa löparklÀder. Om du gillar lÀtta, bekvÀma och funktionella plagg som hÄller en hög kvalitet kommer du bli vÀldigt nöjd!

Fler produkter frÄn Non-stop dogwear som vi har testat

De tidigare gÄnger som vi har satt Non-stop dogwears produkter pÄ prov har vi alltid varit vÀldigt nöjda! Vi har haft förmÄnen att testa följande produkter:

Genom att klicka dig vidare till respektive produkt kan du lÀsa en fullstÀndig recension!

Kvinna som springer i skogen med hund iklÀdd Non-stop dogwears löparklÀder

Liknande artiklar

Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev

Om skribenten

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *