Intervju med DuktigVovve đŸŸ


DuktigVovve box

Alla gillar att fÄ gÄvor och att öppna paket, sÄ Àven hundar. FörestÀll dig sjÀlv att varje mÄnad fÄ förmÄnen att öppna en ny och spÀnnande box innehÄllande godsaker och leksaker av olika slag!

DuktigVovve erbjuder hundÀgare möjligheten att prenumerera pÄ just en sÄdan box, och vi har fÄtt chansen att intervjua Robin som arbetar med marknadsföringen av densamma.

GĂ„va
DuktigVovve skickar varje mÄnad ut överraskande prenumerationsboxar.

Hej Robin! Skulle du inledningsvis kunna berÀtta lite kort om dig sjÀlv och ditt arbete med DuktigVovve?

Jag har arbetat med DuktigVovve sedan starten 2016. Mitt huvudansvarsomrĂ„de har alltid varit onlinemarknadsföring, men jag har Ă€ven varit delaktig i andra omrĂ„den, exempelvis kundtjĂ€nst via Facebook. 


DuktigVovve har överraskat hundar och hundÀgare med spÀnnande boxar i nÄgra Ärs tid nu. KÀnner ni att det börjar bli svÄrt att sÀtt ihop nya paket som fortfarande överraskar lojala kunder?

Det har alltid varit en utmaning att hitta nya spÀnnande produkter, men det Àr viktigt att vÄra kunder som har varit med lÀnge inte fÄr samma produkt tvÄ gÄnger. Att hitta rÀtt produkter och leverantörer Àr av högsta prioritet.


InnehÄllet i en DuktigVovve-box varierar förstÄs frÄn mÄnad till mÄnad, men vilken typ av produkter kan man som kund i regel förvÀnta sig att finna i boxen?

VÄra kunder kan alltid förvÀnta sig minst en leksak. Ofta har vi olika teman beroende pÄ Ärstid och sÀsong. Nu under hösten har Halloween-boxen varit en storsÀljare. Utöver leksaken / leksakerna kan kunderna förvÀnta sig belöningsgodis, tuggben och olika snacks. BestÀlls boxen innan den 18:e november 2019, kommer en julkalender Àven följa med!


NÀr man bestÀller en box fÄr man vÀlja om man har liten, mellanstor eller stor hund. Hur skiljer sig de olika boxarna Ät beroende pÄ hundens storlek?

Det Àr primÀrt leksakerna och tuggbenen som skiljer sig Ät mellan storlekarna. En stor hund kan inte ha för smÄ leksaker eller tuggben, och en liten hund kan inte ha för stora.


Hur ska man tĂ€nka om man till exempel har en större och en mindre hund – kan de generellt sett dela pĂ„ det mesta av innehĂ„llet i en box, eller Ă€r det dĂ„ sĂ€krast att bestĂ€lla varsin box till hundarna?

MÄnga bestÀller faktiskt flera boxar i olika storlekar nÀr de har flera hundar, annars finns det en risk att bara den ena blir helt nöjd. Godis och snacks, gÄr dock fint att dela mellan vovvarna.


PÄ Min Sida pÄ DuktigVovves hemsida kan man logga in och bland annat vÀlja leveransintervall. Kan man Àven hoppa över en box om man exempelvis har en resa inplanerad som stör leveransschemat?

Absolut! PÄ Min Sida har du full kontroll över prenumerationen. Skulle man vara bortrest, Àr det inga problem att hoppa över en box.


Ni Àr aktiva pÄ sociala medier och finns pÄ sÄvÀl Facebook som Instagram och Snapchat. DÀr kan man Àven ta del av mÄnga bilder pÄ lyckliga hundar som har fÄtt hem DuktigVovve-boxar. Det mÄste vara vÀldigt roligt för er att fÄ dela den lycka som era boxar skÀnker hundar runt om i Sverige?!

Det Àr vÀldigt kul att se alla lyckliga hundar! Det Àr bÄde motiverande för oss, men Àven ett slags bevis för det vi gör uppskattas. Vi har alltid lyssnat pÄ responsen frÄn vÄra kunder och förbÀttrat oss Är efter Är.


I Ă„r skĂ€nker ni bort en gratis julkalender med högkvalitativa tuggben, godsaker och snacks. För att fĂ„ boxen vĂ€rd drygt 500 kr behöver man bara sjĂ€lv stĂ„ för frakten. Är detta första gĂ„ngen ni tillhandahĂ„ller en julkalender eller Ă€r detta ett Ă„terkommande inslag?

Det Àr ett Äterkommande inslag! Förra julen hade vi med en julkalender som blev vÀldigt uppskattad, det Àr nÄgot vi med stor sannolikhet kommer att fortsÀtta med ocksÄ. BestÀller ni nÀsta mÄnads box fÄr ni en gratis julklapp till er vovve, lagom till Julafton!


Vilken uppmaning skulle du vilja skicka med till den hundÀgare som Àr intresserad av DuktigVovve-boxen men behöver lite övertalning för att bestÀlla hem den?

VÄrt mÄl Àr att alla mattar och hussar ska vÄga testa vÄra boxar. Att fÄ prova den första boxen gratis (endast betala för frakten) gör att fler vÄgar prova för att sedan inse hur kul det Àr att fÄ hem DuktigVovve. Hundar Àr vÀldigt smarta och kÀnner igen vÄra boxar nÀr de kommer. VÄra hundar förtjÀnar all kÀrlek de kan fÄ och DuktigVovve Àr ett roligt sÀtt att visa dem sin kÀrlek.

Sebastian Liljegren

Sebastian Ă€r vd för Contentsmedjan AB – ett företag som producerar skriftligt innehĂ„ll Ă„t kunder inom en rad olika branscher. Han driver Ă€ven hundbloggen Hund24 tillsammans med sin fru, Elin Liljegren. Han har för nĂ€rvarande tvĂ„ hundar av rasen eurasier och har periodvis genom livet uppehĂ„llit sig med fyrbenta djur av olika slag. Sebastian har Ă€ven lĂ„ng och gedigen erfarenhet av att stĂ€lla ut hund, Ă€ven om han Ă„tminstone för stunden har dragit sig tillbaka frĂ„n utstĂ€llningsringarna för att fokusera pĂ„ andra aktiviteter.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Senaste artiklarna