DuktigVovve box

Intervju med DuktigVovve

Alla gillar att få gåvor och att öppna paket, så även hundar. Föreställ dig själv att varje månad få förmånen att öppna en ny och spännande box innehållande godsaker och leksaker av olika slag!

DuktigVovve erbjuder hundägare möjligheten att prenumerera på just en sådan box, och vi har fått chansen att intervjua Robin som arbetar med marknadsföringen av densamma.

Gåva
DuktigVovve skickar varje månad ut överraskande prenumerationsboxar.

Hej Robin! Skulle du inledningsvis kunna berätta lite kort om dig själv och ditt arbete med DuktigVovve?

Jag har arbetat med DuktigVovve sedan starten 2016. Mitt huvudansvarsområde har alltid varit onlinemarknadsföring, men jag har även varit delaktig i andra områden, exempelvis kundtjänst via Facebook. 


DuktigVovve har överraskat hundar och hundägare med spännande boxar i några års tid nu. Känner ni att det börjar bli svårt att sätt ihop nya paket som fortfarande överraskar lojala kunder?

Det har alltid varit en utmaning att hitta nya spännande produkter, men det är viktigt att våra kunder som har varit med länge inte får samma produkt två gånger. Att hitta rätt produkter och leverantörer är av högsta prioritet.


Innehållet i en DuktigVovve-box varierar förstås från månad till månad, men vilken typ av produkter kan man som kund i regel förvänta sig att finna i boxen?

Våra kunder kan alltid förvänta sig minst en leksak. Ofta har vi olika teman beroende på årstid och säsong. Nu under hösten har Halloween-boxen varit en storsäljare. Utöver leksaken / leksakerna kan kunderna förvänta sig belöningsgodis, tuggben och olika snacks. Beställs boxen innan den 18:e november 2019, kommer en julkalender även följa med!


När man beställer en box får man välja om man har liten, mellanstor eller stor hund. Hur skiljer sig de olika boxarna åt beroende på hundens storlek?

Det är primärt leksakerna och tuggbenen som skiljer sig åt mellan storlekarna. En stor hund kan inte ha för små leksaker eller tuggben, och en liten hund kan inte ha för stora.


Hur ska man tänka om man till exempel har en större och en mindre hund – kan de generellt sett dela på det mesta av innehållet i en box, eller är det då säkrast att beställa varsin box till hundarna?

Många beställer faktiskt flera boxar i olika storlekar när de har flera hundar, annars finns det en risk att bara den ena blir helt nöjd. Godis och snacks, går dock fint att dela mellan vovvarna.


På Min Sida på DuktigVovves hemsida kan man logga in och bland annat välja leveransintervall. Kan man även hoppa över en box om man exempelvis har en resa inplanerad som stör leveransschemat?

Absolut! På Min Sida har du full kontroll över prenumerationen. Skulle man vara bortrest, är det inga problem att hoppa över en box.


Ni är aktiva på sociala medier och finns på såväl Facebook som Instagram och Snapchat. Där kan man även ta del av många bilder på lyckliga hundar som har fått hem DuktigVovve-boxar. Det måste vara väldigt roligt för er att få dela den lycka som era boxar skänker hundar runt om i Sverige?!

Det är väldigt kul att se alla lyckliga hundar! Det är både motiverande för oss, men även ett slags bevis för det vi gör uppskattas. Vi har alltid lyssnat på responsen från våra kunder och förbättrat oss år efter år.


I år skänker ni bort en gratis julkalender med högkvalitativa tuggben, godsaker och snacks. För att få boxen värd drygt 500 kr behöver man bara själv stå för frakten. Är detta första gången ni tillhandahåller en julkalender eller är detta ett återkommande inslag?

Det är ett återkommande inslag! Förra julen hade vi med en julkalender som blev väldigt uppskattad, det är något vi med stor sannolikhet kommer att fortsätta med också. Beställer ni nästa månads box får ni en gratis julklapp till er vovve, lagom till Julafton!


Vilken uppmaning skulle du vilja skicka med till den hundägare som är intresserad av DuktigVovve-boxen men behöver lite övertalning för att beställa hem den?

Vårt mål är att alla mattar och hussar ska våga testa våra boxar. Att få prova den första boxen gratis (endast betala för frakten) gör att fler vågar prova för att sedan inse hur kul det är att få hem DuktigVovve. Hundar är väldigt smarta och känner igen våra boxar när de kommer. Våra hundar förtjänar all kärlek de kan få och DuktigVovve är ett roligt sätt att visa dem sin kärlek.

Liknande artiklar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger i veckan skickar vi ut vårt nyhetsbrev med intressant läsning om allt som har med hundägandet att göra. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen så missar du inte nästa utskick!


Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *