Non-stop dogwear glacier jacket värmetäcke

Recension av Non-stop dogwear Glacier jacket

Inlägget är reklam för Non-stop dogwear och innehåller annonslänkar.

Glacier jacket är en helt ny produkt från Non-stop dogwear som håller din hund varm i vinter. Det är ett värmetäcke som skyddar mot kyla utan att begränsa hundens rörelser.

Jackan har en låg vikt och är bekväm för hunden att bära. Det innersta materialet som ligger mot hundens hud är väldigt mjukt och lent. Täcket är dessutom både isolerande mot kyla och absorberar inte heller vatten. Glacier jacket är dock inte bara värmande och vattenavvisande utan är också vindtätt och skyddar därmed även mot pinande vindar.

Som vi har varit inne på ger Glacier jacket dessutom din hund större rörelsefrihet än många andra vintertäcken. Non-stop dogwear har designat jackan med hundens bekvämlighet och i fokus och har säkerställt att den inte begränsar din hunds rörelser. Du kan därför med fördel använda detta värmetäcke under såväl vandringsturer som i andra sammanhang.

Som alltid är passformen väldigt viktig när det kommer till hundtillbehör. Glacier jacket kan snabbt och enkelt anpassas för att passa din hund som handen i handsken. Jackan har flera punkter där den kan justeras för att optimera passformen. Dessutom är den försedd med benremmar som förhindrar att jackan blåser upp och bort från kroppen om vindarna är starka.

Non-stop dogwears värmetäcke Glacier jacket har dessutom särskilda öppningar för hundens halsband eller sele. Det är dessutom tillverkat i ett reflexmaterial från 3M som gör din hund synlig i mörker.

Värmetäcket levereras i en smidig påse som gör det enkelt att förvara täcket utan att det tar särskilt mycket plats. Denna förvaringspåse komprimerar täckets storlek och underlättar även för dig som vill ta med det i bilen eller ryggsäcken. Påsen är även smidig att använda vid förvaring av jackan hemmavid.

Vårt intryck av Glacier jacket

Vi har givits möjligheten att testa Non-stop dogwears nya värmetäcke Glacier jacket. Efter att ha testat produkten har vi bara gott att säga om den. Det är tydligt att denna jacka håller en väldigt hög kvalitet och får kryss i alla rutor när det kommer till funktionalitet och komfort.

Våra hundar är två egensinniga herrar med en stark egen vilja. De är i regel inte mycket för att bära hundtäcken, men de hade inga problem med att bära Glacier jacket utan accepterade jackan. Jackans halskrage är ganska lång och skyddar därför hunden långt upp på nacken. Men kragen går vid behov att vika ner vilket en av våra hundar tyckte var lite mer bekvämt.

Värmetäcket fyller onekligen sin funktion – att värma och skydda mot kyla – men det är inte heller otympligt för hunden att bära. Tvärtom är det lätt och begränsar inte hundens rörelsefrihet.

Eurasiern Dwight iförd Glacier jacket

I nedanstående videoklipp kan du se en kortare presentation av Non-stop dogwears värmetäcke Glacier jacket. Precis som det framgår i klippet finns jackan tillgänglig i flera olika storlekar – från 6XS till 5XL (rygglängd 23-83 cm). Det gör att den passar alla hundar, och efter att ha testat produkten kan vi skriva under på att den är väl värd sitt pris!

Version 2.0 av denna produkt hittar du på länken nedan!

Se pris i butik!

Avslutande tankar

Non-stop dogwears värmetäcke Glacier jacket är ett riktigt bra val för alla hundägare som vill skydda sin hund mot kyla. Detta är förstås än viktigare för dig med en lite mer korthårig eller pälslös hundras, men blir det bara tillräckligt kallt kan det vara bekvämt även för en hund av pälsras att bära en jacka.

Vi har själva testat Glacier jacket och kan intyga dess förträfflighet. Enligt Non-stop dogwear kommer produkten inom kort att släppas även i ett alternativt utförande. Vi syftar på Glacier-ulljackan, en jacka där ull används som innerlager och jackans Duraflex-spännen är utbytta mot metallspännen. Vi är dock väldigt nöjda med vår Glacier jacket och rekommenderar dig som saknar ett värmetäcke till din hund att genast spana in denna jacka!

Liknande artiklar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger i veckan skickar vi ut vårt nyhetsbrev med intressant läsning om allt som har med hundägandet att göra. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen så missar du inte nästa utskick!


Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *