Hundrastgårdar i Ale kommun

Letar du efter hundrastgårdar i Ale kommun? Det finns flera inhägnade rastplatser i kommunen. I dagsläget finns det 6 st rastgårdar för hundar här. Du hittar dem i:

  • Älvängen (Vallmovägen vid Aroseniusskolans parkering)
  • Surte (Danska vägen vid Keillsers väg)
  • Skepplanda (Albovägen vid pendelparkeringen)
  • Nödinge (Fyrklövergatan vid den stora planen)
  • Nol (Röda Dalen, vid en gångväg mellan Kärrvägen och Gallåsvägen)
  • Bohus (Vinningsbovägen).

Listan har sammanställts genom egna efterforskningar samt med hjälp av den information som finns tillgänglig på Ale kommuns webbplats. Nedan finner du en karta som gör det enkelt att hitta de olika hundrastgårdarna i Ale kommun!

Kontakta oss via formuläret nedan om du skulle hitta felaktigheter i listan. Vi tar gärna emot såväl tips på ytterligare hundrastgårdar att lägga till som nedlagda sådana att plocka bort! Listan är nämligen delvis crowdsourcad även om vi också jobbar aktiv själva för att hålla den uppdaterad. Så stort tack för att du hjälper till!!

[contact-form-7 id=”16857″ title=”Formulär hundrastgårdar”]

Karta över alla hundrastgårdar i Ale kommun

Kartan nedan visar alla hundrastgårdar i Ale och resten av Sverige:

De olika hundrastgårdarna i kommunen är alltså belägna från Skepplanda i norr till Surte i söder. Dessutom finns det även många fler inhägnade rastplatser för hundar att upptäcka i närområdet, tack vare att kommunen ingår i det som kallas för Storgöteborg. I denna storstadsregion finns nämligen även sådana att upptäcka i bland annat Alingsås, Lilla Edet, Stenungsund, Lerum, Kungälv, Göteborg och Partille. Du hittar dessutom ytterligare hundrastgårdar lite längre söderut i Mölndal och Kungsbacka.

På denna sida fokuserar vi på hundrastgårdar i Ale kommun. Se även vår lista över alla hundrastgårdar i Sverige! Där finner du även andra rastplatser för hundar i grannkommunerna samt runt om i Västra Götalands län. Dessutom kommer såväl kartan som listan väl tillhands när du är ute och reser med din hund i vårt avlånga land.