Hundfoder

Hund vars ägare har valt att beställa hundmat online

Fördelar med att beställa din hundmat online

Precis som många andra hundägare har jag ett heltidsjobb och dessutom mina hundar att ta hand om. Till råga på allt bor jag på landsbygden och har ganska långt till närmaste fysiska butik som säljer hundmat. Därför föredrar jag att beställa min hundmat online, och jag rekommenderar dig som lever ett hektiskt liv att göra detsamma!

Mat som hundar kan äta

Mat som hundar kan äta: livsmedel som är säkra att ge hunden

Som hundägare vill du ofta kunna dela med dig av din goda mat till din fyrbenta kompanjon. För det krävs ett stort mått av självdisciplin för att behålla maten för sig själv när hunden tigger. Det finns två läger när det kommer till denna fråga: vissa tycker inte att hundar bör äta människomat, men andra tycker att det är helt okej. Vi tillhör det senare lägret, förutsatt att maten ifråga inte är farlig eller giftig för hundar. Så länge som du ger din hund måttliga mängder av säkra livsmedel är det ingen stor grej.

Hundfoder jack russell terrier omslagsbild

Hundfoder till jack russell terrier: så väljer du rätt

En jack russell bör äta en kost som är mager samt rik på protein och fiber. Detta är en kraftfull kombination som gör att deras kroppar får den energi som krävs utan att drabbas av matsmältningsbesvär. Det är även viktigt att fördela maten på ett bra sätt över dagen. I denna köpguide kommer vi gå igenom allt du behöver känna till kring hundfoder till din jack russell.

Hundfoder till amstaff

Hundfoder till amstaff: så väljer du rätt

American staffordshire terrier, även kallad ”amstaff” eller ”staffe”, är en medelstor hund med kort päls och en muskulös kroppsbyggnad. Som ägare till en sådan här jycke kan du behöva hantera de förutfattade meningar som vissa har om denna hundras. Du behöver även förse din hund med ett högkvalitativt hundfoder till amstaff.