Snacka Hund – en hundpodd om hundägande och mycket annat

Elin och Sebastian är den dynamiska duon som tar med dig på en resa och avhandlar allt som har med hundar och hundägande att göra. Snacka Hund är inte vilken hundpodd som helst, utan här går vi bortom det vanliga snacket och väver in godbitar från filosofin och en rad andra spännande ämnen. Varje avsnitt är en blandning av insikter, skratt och lärdomar om våra fyrbenta vänner och det speciella band som de har till oss människor.

🎧 Varför ska jag lyssna på hundpodden Snacka Hund?

Är du en hundälskare som söker djupare insikt och en ny syn på din bästa vän? Snacka Hund är en hundpodd som inte bara belyser hunden som det fantastiska djur det är, utan även undersöker det obestridliga och unika förhållandet mellan människa och hund. Varje vecka släpper vi loss och öppnar upp en hel värld av kunskap och skoj. Vi utforskar allt från hundars beteende till filosofiska frågeställningar och existentiella frågor.

🎙️ Varierade ämnen och djupdykningar

Med Elin och Sebastian vid rodret blir denna hundpodd aldrig tråkig! Du får upptäcka en mångfacetterad värld där vanliga hundrelaterade ämnen blandas med filosofiska funderingar och oväntade infall. Vi pratar om allt som rör hundar och ibland även det som ligger lite utanför ramarna. Till exempel förklarar vi att eurasier INTE är en tjock jämthund. Så förbered dig på att bli överraskad och få aha-upplevelser!

🌟 Följ oss varje vecka i vår hundpodd

Börja lyssna på vår hundpodd Snacka Hund och följ med oss varje vecka när vi utforskar, ifrågasätter och hyllar hundar och allt som har med dem att göra. Varje avsnitt erbjuder nya perspektiv och spännande diskussioner som kan ge dig nya perspektiv på dig själv och din fyrbenta vän.

Prenumerera på podden i din poddspelare så missar du inga kommande avsnitt. Dessa är de senaste avsnitten av vår podd: