Tips och råd

Någonting man som hundägare i princip aldrig kan få för mycket av är tips och råd som gör hundägandet enklare och roligare. Här tipsar jag därför om träning av olika slag som du kan utföra tillsammans med din hund för att stärka bandet mellan er och förbättra ert samspel. Jag bjuder även på tips på rafflande aktiviteter att utföra samt häftiga produkter som kan användas för att förgylla vardagen för dig och din hund.

Konstverk med hund

De bästa konstverken med hundar

Det sägs ofta att hunden är människans bästa vän. Den nära och unika relation som ofta utvecklas mellan människor och hundar, har även inspirerat konstens värld. Följ med nedan på en fascinerande fyrbent konstresa där vi kikar närmare på de bästa konstverken med våra älskade hundvänner i centrum.

Pengar

Gör upp en budget för att hålla koll

Det är skönt att ha koll på sina ekonomi och veta vart pengarna tar vägen. Det ger en känsla av kontroll och det innebär en trygghet för hela familjen. Det finns nog tillfällen i de flestas liv när man undrar vart pengarna egentligen har tagit vägen och den känslan är inte så rolig. Det kan vara en god ide att göra upp en budget så man vet hur mycket pengar man har att röra sig med.

Spargris

Få ordning på privatekonomin

Det finns inte många saker som kan stressa en så mycket som när man inte riktigt har koll på sin privatekonomi. Det är viktigt att veta vilka räkningar som ska betalas när och att de betalas i tid för att slippa onödiga avgifter. Det är också viktigt att man har uppsikt och ordentlig kontroll på sina pengar samt att man sparar en slant varje månad.

Hundpark

6 bästa tipsen för en produktiv stund i hundparken

Hundparker är en utav de finaste påhitten för hundägare. Det är ett ställe där både du och din hund kan träffa nya vänner, samtidigt som man får en god och välbehövlig stund utomhus. Här kommer vi att ge totalt 6 tips på hur du och din hund kan ha en så optimal upplevelse som möjligt i hundparken.

Hund och människa som spelar videospel för hundälskare

6 underhållande videospel för hundälskare

För djurälskare finns det ingen brist på roliga spel och det finns många roliga spel där du antingen kan spela som ett djur eller där temat handlar om ett eller flera olika djur. Vi ska titta lite på hundar och roliga spel för hundälskare. Det finns väldigt många olika genrer och det bör finnas något även för dig, åtminstone om du gillar hundar och djur i allmänhet.

Slotmaskin

Vilka är spelutvecklarnas bästa slots med hundtema?

Att kombinera kärleken till människans bästa vän med underhållningsvärdet och spänningen i att spela casinospel på nätet är ett fantastiskt sätt att slå två flugor i en smäll. Ta din bästa vän på en lång promenad i parken och passa på att spela slots i mobilen samtidigt som din hund tar en tupplur vid dina fötter när ni har kommit hem igen.