Hundtillbehör

Det finns en uppsjö av hundtillbehör av olika slag på marknaden. Som hundägare kan man i dagens butiker hitta allt från hundleksaker och hundgodis till hundbäddar, hundkoppel och hundfönar. Här på Hund24.se finner du ärliga och gedigna köpguider som hjälper dig att sålla agnarna från vetet och välja de produkter som verkligen är bäst i test!

Jämthund med hundpejl

Bästa hundpejlen för jakt

Har du svårt att hålla koll på var din hund befinner sig när ni jagar tillsammans? Detta kan bland annat bero på kuperad terräng eller att hunden befinner sig alltför långt bort ifrån dig. Men tack vare den bästa hundpejlen för jakt kan du nu enkelt ta reda på var din jakthund befinner sig. Läs vidare för att få reda på vilka produkter vi rekommenderar!

Bästa hundpejlen för jakt Läs mer »

En grön draglina för hund

Bästa draglinan för hund – expanderkoppel för löpning

En draglina för hund är ett hundkoppel som kan användas för många olika aktiviteter. Du kan till exempel använda ett expanderkoppel när du vandrar, cyklar, åker skidor eller springer med din hund. Ska du ägna dig åt någon av dessa aktiviteter behöver du ett koppel som är anpassat för uppgiften. På så vis får både du och din hund en bättre upplevelse!

Bästa draglinan för hund – expanderkoppel för löpning Läs mer »

Människa som använder kloslip på en hund

Bästa kloslipen för hundar

Med jämna mellanrum behöver du klippa eller slipa ner din hunds klor. Om hunden är bekväm med ljudet och känslan av en kloslip kan det vara ett bra alternativ. En sådan är nämligen ofta säkrare och enklare att använda. Vi tycker att denna produkt från Moser är den bästa kloslipen för hundar. I denna köpguide kommer vi förklara varför och djupdyka i produktkategorin kloslipar.

Bästa kloslipen för hundar Läs mer »