Hundtillbehör

Det finns en uppsjö av hundtillbehör av olika slag på marknaden. Som hundägare kan man i dagens butiker hitta allt från hundleksaker och hundgodis till hundbäddar, hundkoppel och hundfönar. Här på Hund24.se finner du ärliga och gedigna köpguider som hjälper dig att sålla agnarna från vetet och välja de produkter som verkligen är bäst i test!

Jämthund med hundpejl

Bästa hundpejlen för jakt

Har du svårt att hålla koll på var din hund befinner sig när ni jagar tillsammans? Detta kan bland annat bero på kuperad terräng eller att hunden befinner sig alltför långt bort ifrån dig. Men tack vare den bästa hundpejlen för jakt kan du nu enkelt ta reda på var din jakthund befinner sig. Läs vidare för att få reda på vilka produkter vi rekommenderar!

Människa som använder kloslip på en hund

Bästa kloslipen för hundar

Med jämna mellanrum behöver du klippa eller slipa ner din hunds klor. Om hunden är bekväm med ljudet och känslan av en kloslip kan det vara ett bra alternativ. En sådan är nämligen ofta säkrare och enklare att använda. Vi tycker att denna produkt från Moser är den bästa kloslipen för hundar. I denna köpguide kommer vi förklara varför och djupdyka i produktkategorin kloslipar.

Klotång som klipper hunds klor

Bästa klotången för hundar

Inlägget är reklam för FirstVet och innehåller annonslänkar. Det är viktigare än vad många tror att hålla hundens klor nedklippta. Alltför långa klor kan orsaka smärta och utgöra en fara för din hund. Därför är klotången ett av hundägarens viktigaste redskap. Det finns dock många olika klotänger att välja mellan och i denna köpguide guidar …

Bästa klotången för hundar Läs mer »