Hundtillbehör

Det finns en uppsjö av hundtillbehör av olika slag på marknaden. Som hundägare kan man i dagens butiker hitta allt från hundleksaker och hundgodis till hundbäddar, hundkoppel och hundfönar. Här på Hund24.se finner du ärliga och gedigna köpguider som hjälper dig att sålla agnarna från vetet och välja de produkter som verkligen är bäst i test!

En grön draglina för hund

Bästa draglinan för hund 🐕– expanderkoppel för löpning m.m.

En draglina för hund är ett hundkoppel som kan användas för många olika aktiviteter. Du kan till exempel använda ett expanderkoppel när du vandrar, cyklar, åker skidor eller springer med din hund. Ska du ägna dig åt någon av dessa aktiviteter behöver du ett koppel som är anpassat för uppgiften. På så vis får både du och din hund en bättre upplevelse!

Människa som använder kloslip på en hund

Bästa kloslipen för hundar

Med jämna mellanrum behöver du klippa eller slipa ner din hunds klor. Om hunden är bekväm med ljudet och känslan av en kloslip kan det vara ett bra alternativ. En sådan är nämligen ofta säkrare och enklare att använda. Vi tycker att denna produkt från Moser är den bästa kloslipen för hundar. I denna köpguide kommer vi förklara varför och djupdyka i produktkategorin kloslipar.

Klotång som klipper hunds klor

Bästa klotången för hundar

Inlägget är reklam för FirstVet och innehåller annonslänkar. Det är viktigare än vad många tror att hålla hundens klor nedklippta. Alltför långa klor kan orsaka smärta och utgöra en fara för din hund. Därför är klotången ett av hundägarens viktigaste redskap. Det finns dock många olika klotänger att välja mellan och i denna köpguide guidar …

Bästa klotången för hundar Läs mer »

Julkalender

Adventskalender för hundar: julkalender till hunden

Du har säkert din egen nedräkning till julen och allt vad den innebär. Så varför inte skaffa en adventskalender för hundar och låta din hund vara med på det roliga?! Genom att skaffa en julkalender till hunden kan du dagligen erbjuda din pälskling nya godbitar hela vägen fram till julafton. För det är trots allt något speciellt med att varje morgon få öppna en ny lucka i kalendern.