Om Hund24

Hund24® är ett registrerat varumärke som ägs av Sebastian Liljegren. Webbplatsen Hund24.se drivs av Contentsmedjan AB. Webbplatsen lanserades i juli 2018 och vi som delar med oss av vår kunskap här är makarna Elin och Sebastian Liljegren (mer information om oss finner du nedan). Tanken med Hund24 är just att dela de erfarenheter av hundägande som vi under årens lopp har samlat på oss med andra hundägare och intresserade.

Den information som vi publicerar här på Hund24 syftar till att underlätta vardagen för hundägare. Vi informerar bland annat om vad man bör tänka på när det kommer till omvårdnad och skötsel av hundar. Likt testpiloter har vi även tagit oss an uppdraget att testa och recensera hundtillbehör av alla de slag.

Spana gärna in våra opartiska produktrecensioner och djuplodade intervjuer med passionerade människor inom hundbranschen. Botanisera gärna även bland våra blogginlägg tillhörande övriga kategorier. Kanske kan du rentav finna en artikel här på sajten som inspirerar dig till att bli en bättre hundägare, eller så kan du möjligtvis hitta ett inlägg som bjuder på givande långläsning?!

Om du gillar det innehåll vi publicerar här uppmuntrar vi dig att stödja bloggen. Detta kan du göra genom att klicka dig vidare till butiker som säljer hundtillbehör genom de länkar som vi omsorgsfullt placerar i bloggens förhoppningsvis informativa artiklar.

I de fall då vi känner att vi inte sitter inne på all den kunskap som krävs för att kunna tillhandahålla ett sakkunnigt och trovärdigt innehåll, försöker vi att ta hjälp av experter på det aktuella området. På så vis kan vi ta fram den allra bästa och mest relevanta informationen, och tillhandahålla denna för våra läsare.

Om våra oberoende recensioner

Som vi redan nämnt, ser vi ingen anledning att hymla med att vi aktivt samarbetar med flera av de leverantörer av hundtillbehör och andra produkter som vi länkar till här på webbplatsen. Det är dock viktigt att du som läsare är införstådd med att det är just de olika leverantörerna av hundprodukter som vi samarbetar med och inte tillverkarna av desamma.

Ett undantag från denna regel uppkommer förstås i de fall då tillverkaren och leverantören är ett och samma företag. I regel är det dock så att de leverantörer som vi har valt att samarbeta med har ett produktutbud innehållande produkter från en hel rad olika tillverkare. Detta gör att vi med lätthet kan bibehålla vårt oberoende och vår opartiskhet i våra produktrecensioner.

Utöver ovan nämnda bloggkategorier, finner du här på sajten även de kategorier vilka vi har valt att kalla för hundfakta, frågor och svar samt tips och råd. Vår förhoppning är att du har lika stor glädje av de olika artiklarna som vi  själv haft och även fortsättningsvis har.

Om våra skribenter och övriga teammedlemmar

Nu när du har fått lite mer kött på benen om vad Hund24 är för slags webbplats, är det dags att presentera teamet bakom sajten.

Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren hund
Sebastian Liljegren

Sebastian Liljegren är den av oss som för tillfället är mest aktiv och involverad i denna sajt. Det är han som skriver majoriteten av alla artiklar på sajten och sköter merparten av kontakterna med samarbetspartners och läsare.