Om mig

Hej, mitt namn är Sebastian Liljegren och det är jag som ligger bakom denna sajt. Som frilansskribent skriver jag mycket och gärna, dock till den största delen åt externa kunder. Hund24 har därför blivit något av en tillflyktsort för mig som skribent, en oas där jag kan roa mig med att skriva artiklar för min egen skull såväl som för dig som läser denna blogg.

Här testar jag olika koncept och nya teorier i praktiken samt försöker att utveckla och spetsa mina kunskaper inom digital marknadsföring. För även om jag driver denna hundblogg delvis för nöjes skull, ser jag ingen anledning att sticka under stol med att jag även har för avsikt att också tjäna en liten inkomst genom sajten.

Om du gillar det innehåller som jag publicerar uppmuntrar jag dig därför att stödja bloggen. Detta kan du göra genom att klicka dig vidare till butiker som säljer hundtillbehör genom de länkar som jag omsorgsfullt placerar i bloggens förhoppningsvis informativa artiklar.

I de fall då jag känner att jag inte sitter inne på all den kunskap som krävs för att kunna tillhandahålla ett sakkunnigt och trovärdigt innehåll, försöker jag att ta hjälp av experter på det aktuella området. På så vis kan jag ta fram den allra bästa och mest relevanta informationen, och tillhandahålla denna för mina läsare.

Spana gärna in mina opartiska produktrecensioner och djuplodade intervjuer med passionerade människor inom hundbranschen. Botanisera gärna även bland mina blogginlägg tillhörande övriga kategorier. Kanske kan du rentav finna en artikel här på sajten som inspirerar dig till att bli en bättre hundägare, eller så kan du möjligtvis hitta ett inlägg som bjuder på givande långläsning?!

Om mina oberoende recensioner

Som jag redan nämnt, ser jag ingen anledning att hymla med att jag aktivt samarbetar med flera av de leverantörer av hundtillbehör och andra produkter som jag länkar till här på webbplatsen. Det är dock viktigt att du som läsare är införstådd med att det är just de olika leverantörerna av hundprodukter som jag samarbetar med och inte tillverkarna av desamma.

Ett undantag från denna regel uppkommer förstås i de fall då tillverkaren och leverantören är ett och samma företag. I regel är det dock så att de leverantörer som jag har valt att samarbeta med har ett produktutbud innehållande produkter från en hel rad olika tillverkare. Detta gör att jag med lätthet kan bibehålla mitt oberoende och min opartiskhet i mina produktrecensioner.

Om min hundflock

Min familj består förutom mig själv och min fru av våra två eurasier: 8-åriga Dwight och 6,5-åriga Kane. Jag har i min ungdom kommit i kontakt med en rad olika husdjur inklusive diverse hundar av olika ras. Dessa bägge herrar är dock mina två första egna hundar.

Genom att uppfostra, träna och hantera två hundar som är så pass lika men samtidigt också väldigt olika som mina, har jag lärt mig en hel del om såväl mig själv som om hundägandets ädla konst i största allmänhet. Denna kunskap försöker jag nu att förmedla till bloggens besökare. På samma gång ämnar jag även att själv inta ytterligare information genom de efterforskningar som jag gör inför skrivandet av respektive artikel.

Utöver ovan nämnda bloggkategorier, finner du här på sajten även de kategorier vilka jag har valt att kalla för hundfakta, frågor och svar samt tips och råd. Min förhoppning är att du har lika stor glädje av de olika artiklarna som jag  själv haft och även fortsättningsvis har.