Om mig

Hej, mitt namn är Sebastian Liljegren och det är jag som ligger bakom denna sajt. Som frilansskribent skriver jag mycket och gärna, dock till största delen åt externa kunder. Hund24 har därför blivit något av en tillflyktsort för mig som skribent, en oas där jag kan roa mig med att skriva artiklar för min egen skull såväl som för dig som läser denna blogg.

Här testar jag olika koncept och nya teorier i praktiken samt försöker att utveckla och spetsa mina kunskaper inom digital marknadsföring. För även om jag driver denna hundblogg delvis för nöjes skull, ser jag ingen anledning att sticka under stol med att jag även har för avsikt att också tjäna en liten inkomst genom sajten.

Om du gillar det innehåller som jag publicerar uppmuntrar jag dig därför att stödja bloggen. Detta kan du göra genom att klicka dig vidare till butiker som säljer hundtillbehör genom de länkar som jag omsorgsfullt placerar i bloggens förhoppningsvis informativa artiklar.

Om min hundflock

Min familj består förutom mig själv och min fru av våra två eurasier: 7,5-åriga Dwight och 6-åriga Kane. Jag har i min ungdom kommit i kontakt med en rad olika husdjur inklusive diverse hundar av olika ras. Dessa bägge herrar är dock mina två första egna hundar.

Genom att uppfostra, träna och hantera två hundar som är så pass lika men samtidigt också väldigt olika som mina, har jag lärt mig en hel del om såväl mig själv som om hundägandets ädla konst i största allmänhet. Denna kunskap försöker jag nu att förmedla till bloggens besökare. På samma gång ämnar jag även att själv inta ytterligare information genom de efterforskningar som jag gör inför skrivandet av respektive artikel.

Min förhoppning är att du har lika stor glädje av de olika artiklarna som jag  själv haft och även fortsättningsvis har.