Intervjuer

Här på Hund24.se kan du ta del av exklusiva intervjuer med personer som arbetar med spännande varumärken inom hundbranschen. Syftet med dessa intervjuer är dels att ge de olika intervjuobjekten en möjlighet att presentera sig själva och sina produkter, men också att ge dig som läsare chansen att ta del av djuplodade artiklar med tips och matnyttig information om populära hundtillbehör och varumärken.

Hur Stella lärde sig prata närbild

Intervju med C. Hunger om ”Hur Stella lärde sig prata”

Christina Hunger är en legitimerad logoped som blev hundägare när en storögd och korhårig valp vid namn Stella kom hem till henne. I samband med detta började Christina fundera på om inte hundar borde kunna uttrycka ord till oss människor, för de förstår ju trots allt de ord vi säger. Hon började experimentera med stora knappar som var programmerade med ord som hade lästs in. Med hjälp av dessa knappar kunde hunden Stella prata med sin ägare på ett helt nytt sätt.

Minnessten från Djurskylt föreställande två hundar

Intervju med Djurskylt

Djurskylt är ett företag som tar fram vackra minnesstenar till djurägare. Att skaffa en sådan sten är ett utmärkt sätt att minnas din hund. Att skapa en minnesplats utomhus är faktiskt ett av de tips som vi ger i den länkade artikeln. Därför känns det väldigt roligt att vi har fått chansen att intervjua Djurskylts ägare, Selinda Östnor!

MiniFinder

Intervju med MiniFinder

MiniFinder är ett företag från Växjö som två år i följd har tagit hem priset DI Gasell. Företaget tar fram och säljer positioneringsutrustning med hög precision. Deras produktutbud innefattar flera olika produkter inom detta segment, men den produkt som vi har kommit i kontakt med är Atto Pro.

Non-stop dogwear kontor

Intervju med Non-stop dogwear

Non-stop dogwear är ett företag som tar fram högkvalitativa hundtillbehör för aktiva hundägare. I deras webbshop finner du allt från selar, halsband och koppel till hundförarbälten, hundtäcken och kläder för dig som hundförare. Jag har själv testat och skrivit en recension av Amundsen Pack, Non-stop dogwears utmärkta klövjeväska, och kan intyga kvaliteten på deras produkter.