Hundbloggen för hundälskare

Intervjuer

Här på Hund24.se kan du ta del av exklusiva intervjuer med personer som arbetar med spännande varumärken inom hundbranschen. Syftet med dessa intervjuer är dels att ge de olika intervjuobjekten en möjlighet att presentera sig själva och sina produkter, men också att ge dig som läsare chansen att ta del av djuplodade artiklar med tips och matnyttig information om populära hundtillbehör och varumärken.

MiniFinder

Intervju med MiniFinder

MiniFinder är ett företag från Växjö som två år i följd har tagit hem priset DI Gasell. Företaget tar fram och säljer positioneringsutrustning med hög precision. Deras produktutbud innefattar flera olika produkter inom detta segment, men den produkt som vi har kommit i kontakt med är Atto Pro.

Read More
Non-stop dogwear kontor

Intervju med Non-stop dogwear

Non-stop dogwear är ett företag som tar fram högkvalitativa hundtillbehör för aktiva hundägare. I deras webbshop finner du allt från selar, halsband och koppel till hundförarbälten, hundtäcken och kläder för dig som hundförare. Jag har själv testat och skrivit en recension av Amundsen Pack, Non-stop dogwears utmärkta klövjeväska, och kan intyga kvaliteten på deras produkter.

Read More
Buddy Pet Foods

Intervju med Buddy Pet Foods

Buddy Pet Foods är en spännande foderleverantör som med buller och bång håller på att slå sig in på marknaden för hundmat. Jag har nyligen haft nöjet att testa några av deras produkter, och idag kan jag glädjande nog dela med mig av en intervju med företagets VD och medgrundare, Alex Baumann. Läs gärna min […]

Read More
Canicross

Intervju med RUN with your DOGs tävlingsledare

Idag har jag glädjen att kunna dela med mig av en intervju med Eva Marie Wergård, tävlingsledare i RUN with your DOG (RWYD). RWYD är ett proffsigt arrangerat lopp för hundar och hundägare som min fru deltog i för ett par år sedan.

Read More
MG Events rosetter

Intervju med MG Events

Du som ställer ut din hund mellan varven har sannolikt kommit i kontakt med webbplatsen MG Events. Marcus Hjortsberg, namnet bakom denna sajt och tillika affärsverksamhet, har varit snäll nog att ta sig tid att besvara de frågor som Hund24.se har ställt till honom. Vi hoppas att du ska finna denna matiga intervju med honom intressant och givande!

Read More
DuktigVovve box

Intervju med DuktigVovve

Alla gillar att få gåvor och att öppna paket, så även hundar. Föreställ dig själv att varje månad få förmånen att öppna en ny och spännande box innehållande godsaker och leksaker av olika slag!

Read More