Julklappar hundar

5 julklappar till hundägare och hundar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Dogman, Minifinder och Non-stop dogwear.

Nu är det den tiden på året då julklappar till hundägare och hundar står högt upp på dagordningen. För med julen runt knuten är det hög tid att ge sig ut på årets klappjakt, om du inte har varut förutseende nog att redan inhandla alla klappar.

Känner dig osäker på vad du ska köpa, eller kanske har tänkt handla en julklapp till en hundägare eller hund i din närhet? Ta det då bara lugnt – nedan finner du våra bästa julklappstips!

Notera att siffrorna framför respektive tips i detta fall inte indikerar någon slags rangordning – de är snarare till för att hjälpa dig navigera bland det utlovade antalet tips på julklappar.

Julklappar
Nedan tipsar vi om fina julklappar till hundägare och hundar.

1. Fiffig hundpejl

Hundpejl Minifinder
Fiffig hundpejl från Minifinder

Att förlora sitt älskade husdjur är varje djurägares största rädsla. Dessvärre sker detta alltför ofta, men med hjälp av Minifinder Atto kan du hålla stenkoll på var din hund befinner sig. Denna hundpejl använder sig av GPS-teknik för att visa såväl din hunds aktuella position som var den tidigare har vistats.

Minifinders hundpejl är utrustad med flera smarta funktioner som hjälper dig att lokalisera din hund. Av denna anledning har vi valt att utse den till bästa hund-GPS:en! Är detta månne årets julklapp till hundägare?

Se pris i butik!

2. Lindrande tassalva

Tassalva Non-stop dogwear
Lindrande tassalva från Non-stop dogwear

På vintern utsätts hundens tassar för allt från is och snö till grus och vägsalt. Detta gör att de lätt skadas och behöver vårdas. Genom att använda en lindrande tassalva kan du såväl ta hand om torra och skrovliga tassar som förebygga sprickor och skrovlighet. Ofta kan salvan även användas på torra hundnosar!

Se pris i butik!

3. Mångsidigt hundkoppel

Koppel Non-stop  dogwear
Mångsidigt hundkoppel från Non-stop dogwear

Som hundägare kan det ofta vara svårt att veta vilket slags koppel man ska köpa av alla de alternativ som erbjuds. För att göra det enklare för dig själv kan du välja att införskaffa ett mångsidigt allround-koppel som fungerar lika bra på de vardagliga promenaderna som i mer krävande miljöer.

Detta hundkoppel från Non-stop dogwear är dessutom försett med en lätt men ändå gedigen karbinhake som säkerställer att kopplet sitter på plats!

Se pris i butik!

4. Justerbart reflexhalsband

Reflexhalsband Non-stop dogwear
Justerbart reflexhalsband från Non-stop dogwear

Precis som när det kommer till koppel finns det en hel uppsjö av hundselar och halsband att välja mellan. Om du ogillar att krångla till det och vill lägga vantarna på ett enkelt, prisvärt och justerbart halsband, kan detta reflexhalsband från Non-stop dogwear vara precis vad du letar efter!

Se pris i butik!

5. Synliggörande reflexväst

Reflexväst Dogman
Synliggörande reflexväst från Dogman

Hundägare är inte sällan uppe med tuppen för att rasta sina hundar. Nu på vintern är det ofta mörkt både morgon och kväll, vilket gör att de allra flesta promenaderna sker i mörker.

Genom att utrusta din hund med denna stilrena och användbara reflexväst från Dogman kan du säkerställa att hunden syns i mörkret!

Se pris i butik!

Liknande artiklar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger i veckan skickar vi ut vårt nyhetsbrev med intressant läsning om allt som har med hundägandet att göra. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen så missar du inte nästa utskick!


Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *