12 julklappar till hundĂ€gare och hundar 🎅 🎁


Julklappar hundar

InlÀgget innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Dogman, DuktigVovve och Minifinder.

Nu Àr det den tiden pÄ Äret dÄ julklappar till hundÀgare och hundar stÄr högt upp pÄ dagordningen. För med julen runt knuten Àr det hög tid att ge sig ut pÄ Ärets klappjakt, om du inte har varut förutseende nog att redan inhandla alla klappar.

KĂ€nner dig osĂ€ker pĂ„ vad du ska köpa, eller kanske har tĂ€nkt handla en julklapp till en hundĂ€gare eller hund i din nĂ€rhet? Ta det dĂ„ bara lugnt – nedan finner du vĂ„ra bĂ€sta julklappstips!

Notera att siffrorna framför respektive tips i detta fall inte indikerar nĂ„gon slags rangordning – de Ă€r snarare till för att hjĂ€lpa dig navigera bland det utlovade antalet tips pĂ„ julklappar.

Julklappar
Nedan tipsar vi om fina julklappar till hundÀgare och hundar.

1. Fiffig hundpejl

Hundpejl Minifinder
Fiffig hundpejl frÄn Minifinder

Att förlora sitt Àlskade husdjur Àr varje djurÀgares största rÀdsla. DessvÀrre sker detta alltför ofta, men med hjÀlp av Minifinder Atto kan du hÄlla stenkoll pÄ var din hund befinner sig. Denna hundpejl anvÀnder sig av GPS-teknik för att visa sÄvÀl din hunds aktuella position som var den tidigare har vistats.

Minifinders hundpejl Ă€r utrustad med flera smarta funktioner som hjĂ€lper dig att lokalisera din hund. Av denna anledning har vi valt att utse den till bĂ€sta hundpejlen Ă„r 2020! Är detta mĂ„nne Ă„rets julklapp till hundĂ€gare?

Se pris i butik!

2. VÀrmande hundtröja

Hundtgröja Dogman
VÀrmande hundtröja frÄn Dogman

En varm och skön hundtröja kan vara precis vad din hund behöver för att utstÄ kylan i vinter. Detta gÀller sÀrskilt om din hund Àr sÀrskilt kÀnslig för kyla men ÀndÄ gillar att vistas mycket utomhus.

Denna sköna, stickade tröja frÄn Dogman gÄr i den lÀckra fÀrgen rosa och ser till att din hund hÄller sig sÄvÀl varm som stilren!

Se pris i butik!

3. SpÀnnande prenumerationsbox

SpÀnnande prenumerationsbox frÄn DuktigVovve

En prenumerationsbox för hundar Àr en mÄnatlig överraskning som dimper ner i din brevlÄda och förser din hund med ovÀntade godsaker och leksaker. LÀs vÄr recension av DuktigVovve eller klicka sjÀlv hem boxen och överraska din vovve!

BestÀll boxen hÀr!

4. Aktiverande hundleksak

Aktiveringsleksak Kong
Aktiverande hundleksak frÄn Kong

Hunden Àr en lekfull varelse som gÀrna slÀpper loss och har roligt. Precis som vi mÀnniskor behöver hundar underhÄllas och aktiveras. Detta kan du göra pÄ mÄnga olika sÀtt, men det blir bÄde enklare och roligare om du tar hjÀlp av aktiverande hundleksaker. Spana in denna leksak frÄn Kong pÄ lÀnken nedan eller lÀs vÄr topplista över de bÀsta aktiveringsleksakerna för fler tips!

Se pris i butik!

5. Lindrande tassalva

Tassalva Non-stop dogwear
Lindrande tassalva frÄn Non-stop dogwear

PÄ vintern utsÀtts hundens tassar för allt frÄn is och snö till grus och vÀgsalt. Detta gör att de lÀtt skadas och behöver vÄrdas. Genom att anvÀnda en lindrande tassalva kan du sÄvÀl ta hand om torra och skrovliga tassar som förebygga sprickor och skrovlighet. Ofta kan salvan Àven anvÀndas pÄ torra hundnosar!

Se pris i butik!

6. SuperlÀtt hundtÀcke

HundtÀcke Collar
SuperlÀtt hundtÀcke frÄn Collar

KorthĂ„riga och hĂ„rlösa hundraser Ă€r sĂ€rskilt utsatta nĂ€r den bistra vinterkylan drar in över landet. Även trimmade eller rakade hundar tenderar dock att lĂ€tt börja frysa i kylan.

Detta superlÀtta samt vind- och vattenavvisande hundtÀcke lÄter din hund vara fortsatt aktiv trots att termometern indikerar att det Àr minusgrader utomhus!

Se pris i butik!

Om inte just detta tÀcke skulle falla dig i smaken, kan du med fördel spana in min topp 20-lista över snygga hundtÀcken.

7. MĂ„ngsidigt hundkoppel

Koppel Non-stop  dogwear
MÄngsidigt hundkoppel frÄn Non-stop dogwear

Som hundÀgare kan det ofta vara svÄrt att veta vilket slags koppel man ska köpa av alla de alternativ som erbjuds. För att göra det enklare för dig sjÀlv kan du vÀlja att införskaffa ett mÄngsidigt allround-koppel som fungerar lika bra pÄ de vardagliga promenaderna som i mer krÀvande miljöer.

Detta hundkoppel frÄn Non-stop dogwear Àr dessutom försett med en lÀtt men ÀndÄ gedigen karbinhake som sÀkerstÀller att kopplet sitter pÄ plats!

Se pris i butik!

8. Tandrengörande leksak

Dentalleksak Kong
Tandrengörande leksak frÄn Kong

Det finns mycket du kan göra för att förbÀttra din hunds tandhÀlsa, inte minst att dagligen borsta hundens tÀnder. Detta kan du gÀrna kombinera med dentaltugg, eller varför inte denna spÀnnande leksak som Àr rolig att leka med men samtidigt hjÀlper till att hÄlla tÀnder och tandkött rena?!

Se pris i butik!

9. Justerbart reflexhalsband

Reflexhalsband Non-stop dogwear
Justerbart reflexhalsband frÄn Non-stop dogwear

Precis som nÀr det kommer till koppel finns det en hel uppsjö av hundselar och halsband att vÀlja mellan. Om du ogillar att krÄngla till det och vill lÀgga vantarna pÄ ett enkelt, prisvÀrt och justerbart halsband, kan detta reflexhalsband frÄn Non-stop dogwear vara precis vad du letar efter!

Se pris i butik!

10. Tidsfördrivande pussel

Pussel Savic
Tidsfördrivande pussel frÄn Savic

Instinkten att jobba för födan sitter djupt rotad Àven i dagens tamhundar. Om du vill aktivera och utmana din hund eller har problemet att hunden Àr alltför glupsk nÀr det vankas mat, kan detta pussel frÄn Enigma se till att hunden fÄr arbeta lite extra för maten!

Se pris i butik!

11. Synliggörande reflexvÀst

ReflexvÀst Dogman
Synliggörande reflexvÀst frÄn Dogman

HundÀgare Àr inte sÀllan uppe med tuppen för att rasta sina hundar. Nu pÄ vintern Àr det ofta mörkt bÄde morgon och kvÀll, vilket gör att de allra flesta promenaderna sker i mörker.

Genom att utrusta din hund med denna stilrena och anvÀndbara reflexvÀst frÄn Dogman kan du sÀkerstÀlla att hunden syns i mörkret!

Se pris i butik!

12. RyckdÀmpande dragbÀlte

DragbÀlte Non-stop dogwear
RyckdÀmpande dragbÀlte frÄn Non-stop dogwear

DragbÀlten Àr mer anvÀndbara pÄ sommarhalvÄret, kanske du tÀnker? Faktum Àr dock att mÄnga hundÀgare Àgnar sig Ät vinteraktiviteter sÄsom drag och skidÄkning tillsammans med sina hundar.

Om du och din jycke stÀmmer in pÄ beskrivningen ovan, kan detta dragbÀlte frÄn vÀlkÀnda varumÀrket Non-stop dogwear göra aktiviteterna mer behagliga för er bÀgge!

Se pris i butik!

Sebastian Liljegren

Sebastian Ă€r vd för Contentsmedjan AB – ett företag som producerar skriftligt innehĂ„ll Ă„t kunder inom en rad olika branscher. Han driver Ă€ven hundbloggen Hund24 tillsammans med sin fru, Elin Liljegren. Han har för nĂ€rvarande tvĂ„ hundar av rasen eurasier och har periodvis genom livet uppehĂ„llit sig med fyrbenta djur av olika slag. Sebastian har Ă€ven lĂ„ng och gedigen erfarenhet av att stĂ€lla ut hund, Ă€ven om han Ă„tminstone för stunden har dragit sig tillbaka frĂ„n utstĂ€llningsringarna för att fokusera pĂ„ andra aktiviteter.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Senaste artiklarna