10 julklappar till hundägare och hundar

Julklappar hundar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Dogman, Minifinder och Non-stop dogwear.

Nu är det den tiden på året då julklappar till hundägare och hundar står högt upp på dagordningen. För med julen runt knuten är det hög tid att ge sig ut på årets klappjakt, om du inte har varut förutseende nog att redan inhandla alla klappar.

Känner dig osäker på vad du ska köpa, eller kanske har tänkt handla en julklapp till en hundägare eller hund i din närhet? Ta det då bara lugnt – nedan finner du våra bästa julklappstips!

Notera att siffrorna framför respektive tips i detta fall inte indikerar någon slags rangordning – de är snarare till för att hjälpa dig navigera bland det utlovade antalet tips på julklappar.

Julklappar
Nedan tipsar vi om fina julklappar till hundägare och hundar.

1. Fiffig hundpejl

Hundpejl Minifinder
Fiffig hundpejl från Minifinder

Att förlora sitt älskade husdjur är varje djurägares största rädsla. Dessvärre sker detta alltför ofta, men med hjälp av Minifinder Atto kan du hålla stenkoll på var din hund befinner sig. Denna hundpejl använder sig av GPS-teknik för att visa såväl din hunds aktuella position som var den tidigare har vistats.

Minifinders hundpejl är utrustad med flera smarta funktioner som hjälper dig att lokalisera din hund. Av denna anledning har vi valt att utse den till bästa hund-GPS:en! Är detta månne årets julklapp till hundägare?

Se pris i butik!

2. Värmande hundtröja

Hundtgröja Dogman
Värmande hundtröja från Dogman

En varm och skön hundtröja kan vara precis vad din hund behöver för att utstå kylan i vinter. Detta gäller särskilt om din hund är särskilt känslig för kyla men ändå gillar att vistas mycket utomhus.

Denna sköna, stickade tröja från Dogman går i den läckra färgen rosa och ser till att din hund håller sig såväl varm som stilren!

Se pris i butik!

3. Aktiverande hundleksak

Aktiveringsleksak Kong
Aktiverande hundleksak från Kong

Hunden är en lekfull varelse som gärna släpper loss och har roligt. Precis som vi människor behöver hundar underhållas och aktiveras. Detta kan du göra på många olika sätt, men det blir både enklare och roligare om du tar hjälp av aktiverande hundleksaker. Spana in denna leksak från Kong på länken nedan eller läs vår topplista över de bästa aktiveringsleksakerna för fler tips!

Se pris i butik!

4. Lindrande tassalva

Tassalva Non-stop dogwear
Lindrande tassalva från Non-stop dogwear

På vintern utsätts hundens tassar för allt från is och snö till grus och vägsalt. Detta gör att de lätt skadas och behöver vårdas. Genom att använda en lindrande tassalva kan du såväl ta hand om torra och skrovliga tassar som förebygga sprickor och skrovlighet. Ofta kan salvan även användas på torra hundnosar!

Se pris i butik!

5. Superlätt hundtäcke

Hundtäcke Collar
Superlätt hundtäcke från Collar

Korthåriga och hårlösa hundraser är särskilt utsatta när den bistra vinterkylan drar in över landet. Även trimmade eller rakade hundar tenderar dock att lätt börja frysa i kylan.

Detta superlätta samt vind- och vattenavvisande hundtäcke låter din hund vara fortsatt aktiv trots att termometern indikerar att det är minusgrader utomhus!

Se pris i butik!

Om inte just detta täcke skulle falla dig i smaken, kan du med fördel spana in min topp 20-lista över snygga hundtäcken.

6. Mångsidigt hundkoppel

Koppel Non-stop  dogwear
Mångsidigt hundkoppel från Non-stop dogwear

Som hundägare kan det ofta vara svårt att veta vilket slags koppel man ska köpa av alla de alternativ som erbjuds. För att göra det enklare för dig själv kan du välja att införskaffa ett mångsidigt allround-koppel som fungerar lika bra på de vardagliga promenaderna som i mer krävande miljöer.

Detta hundkoppel från Non-stop dogwear är dessutom försett med en lätt men ändå gedigen karbinhake som säkerställer att kopplet sitter på plats!

Se pris i butik!

7. Tandrengörande leksak

Dentalleksak Kong
Tandrengörande leksak från Kong

Det finns mycket du kan göra för att förbättra din hunds tandhälsa, inte minst att dagligen borsta hundens tänder. Detta kan du gärna kombinera med dentaltugg, eller varför inte denna spännande leksak som är rolig att leka med men samtidigt hjälper till att hålla tänder och tandkött rena?!

Se pris i butik!

8. Justerbart reflexhalsband

Reflexhalsband Non-stop dogwear
Justerbart reflexhalsband från Non-stop dogwear

Precis som när det kommer till koppel finns det en hel uppsjö av hundselar och halsband att välja mellan. Om du ogillar att krångla till det och vill lägga vantarna på ett enkelt, prisvärt och justerbart halsband, kan detta reflexhalsband från Non-stop dogwear vara precis vad du letar efter!

Se pris i butik!

9. Tidsfördrivande pussel

Pussel Savic
Tidsfördrivande pussel från Savic

Instinkten att jobba för födan sitter djupt rotad även i dagens tamhundar. Om du vill aktivera och utmana din hund eller har problemet att hunden är alltför glupsk när det vankas mat, kan detta pussel från Enigma se till att hunden får arbeta lite extra för maten!

Se pris i butik!

10. Synliggörande reflexväst

Reflexväst Dogman
Synliggörande reflexväst från Dogman

Hundägare är inte sällan uppe med tuppen för att rasta sina hundar. Nu på vintern är det ofta mörkt både morgon och kväll, vilket gör att de allra flesta promenaderna sker i mörker.

Genom att utrusta din hund med denna stilrena och användbara reflexväst från Dogman kan du säkerställa att hunden syns i mörkret!

Se pris i butik!

Liknande artiklar:

Sebastian Liljegren

Sebastian är vd för Contentsmedjan AB och bloggar flitigt här på Hund24. Han är en stor djurälskare och har för närvarande två hundar av rasen eurasier. Sebastian har även lång och gedigen erfarenhet av att ställa ut hund. Åtminstone för stunden har han dragit sig tillbaka från utställningsringarna för att fokusera på andra aktiviteter.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta med *

Senaste artiklarna