Julkalender

Adventskalender för hundar: julkalender till hunden

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff och Zooplus.

Du har säkert din egen nedräkning till julen och allt vad den innebär. Så varför inte skaffa en adventskalender för hundar och låta din hund vara med på det roliga?! Genom att skaffa en julkalender till hunden kan du dagligen erbjuda din pälskling nya godbitar hela vägen fram till julafton.

För det är trots allt något speciellt med att varje morgon få öppna en ny lucka i kalendern. Så även om din hund kanske inte är fullt införstådd med julen som högtid, kommer han eller hon att förknippa adventskalendern med någonting positivt och spännande. Och om du själv är uppspelt inför högtiden kommer även din hund att bli det!

Cupid & Comet adventskalender för hundar

Cupid & Comet adventskalender hund

Se pris i butik!

Denna lyxiga adventskalender för hundar har 24 luckor och är fylld med smaskiga godbitar till din hund. Godbitarna är smaksatta med johannesbrödkärnor (carob) och är därmed ett säkert och hundvänligt alternativ till hundgodis av choklad. De är fria från kakao och gluten, så även om hunden skulle vara glutenintolerant kan du ge denna julkalender till din hund!

Wolf of Wilderness spannmålsfri adventskalender

Wolf of Wilderness spannmålsfri adventskalender

Se pris i butik!

Wolf of Wilderness spannmålsfria adventskalender är perfekt för dig som vill ge din hund en julkalender utan spannmål. Innehållet i denna kalender är frystorkade hundsnacks från det populära varumärket Wolf of Wilderness. Det finns hela fem olika sorters godis som döljer sig bakom luckorna: ankhals, lammlunga, laxfilé, kycklinghjärta och nötlever.

Rocco julkalender för hundar

Rocco julkalender för hundar

Se pris i butik!

Rocco har tagit fram en exklusiv julkalender för hundar som är fylld med goda snacks. Varje dag väntar en ny överraskning backom luckan, och snacksen är köttiga och håller hög kvalitet. Dessa godbitar döljer sig backom luckorna: ankbröst i strimlor respektive tärningar samt kycklingbröst i strimlor respektive tärningar.

Avslutande tankar

Många hundägare ger sina fyrbenta vänner julklappar. Varför inte krydda uppladdningen inför julen lite extra genom att även ge en adventskalender till din hund?! Varje dag i nästan en månads tid får hunden då öppna luckorna i julkalendern och njuta av godsakerna!

Kommer du att ge en kalender till din hund, och vilken av ovan nämnda kalendrar har du i sådana fall fastnat för? Skriv en kommentar och berätta!

Liknande artiklar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger i veckan skickar vi ut vårt nyhetsbrev med intressant läsning om allt som har med hundägandet att göra. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen så missar du inte nästa utskick!


Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *