Adventskalender för hundar: julkalender till hunden

  • Av: Sebastian Liljegren
  • Datum: 23 november, 2021
  • LĂ€stid: 3 min.

InlÀgget innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Coolstuff, Petster och Zooplus.

Du har sÀkert din egen nedrÀkning till julen och allt vad den innebÀr. SÄ varför inte skaffa en adventskalender för hundar och lÄta din hund vara med pÄ det roliga?! Genom att skaffa en julkalender till hunden kan du dagligen erbjuda din pÀlskling nya godbitar hela vÀgen fram till julafton.

För det Àr trots allt nÄgot speciellt med att varje morgon fÄ öppna en ny lucka i kalendern. SÄ Àven om din hund kanske inte Àr fullt införstÄdd med julen som högtid, kommer han eller hon att förknippa adventskalendern med nÄgonting positivt och spÀnnande. Och om du sjÀlv Àr uppspelt inför högtiden kommer Àven din hund att bli det!

Cupid & Comet adventskalender för hundar

Cupid & Comet adventskalender hund

Se pris i butik!

Denna lyxiga adventskalender för hundar har 24 luckor och Àr fylld med smaskiga godbitar till din hund. Godbitarna Àr smaksatta med johannesbrödkÀrnor (carob) och Àr dÀrmed ett sÀkert och hundvÀnligt alternativ till hundgodis av choklad. De Àr fria frÄn kakao och gluten, sÄ Àven om hunden skulle vara glutenintolerant kan du ge denna julkalender till din hund!

Good Boy adventskalender till hund

Gboy adventskalender

Se pris i butik!

I denna adventskalender av mÀrket Good Boy finns 24 luckor som innehÄller kycklinggodis till din hund. 23 av luckorna innehÄller hundgodis med smak av kyckling medan en av luckorna döljer ett hundkex med kycklingsmak.

Good Boy Real Meat julkalender för hundar

Gboy Real Meet julkalender hund

Se pris i butik!

Good Boy Real Meat Àr en lyxig julkalender för hundar med hela sex olika sorters godis. Bakom de 24 luckorna finns godbitar i form av 100 % naturligt kött. LÄt din hund överraskas av bitar med anka, kyckling respektive nötkött samt sega kycklingstrimmor, nötfilé och stjÀrnor med kycklingsmak.

Wolf of Wilderness spannmÄlsfri adventskalender

Wolf of Wilderness spannmÄlsfri adventskalender

Se pris i butik!

Wolf of Wilderness spannmÄlsfria adventskalender Àr perfekt för dig som vill ge din hund en julkalender utan spannmÄl. InnehÄllet i denna kalender Àr frystorkade hundsnacks frÄn det populÀra varumÀrket Wolf of Wilderness. Det finns hela fem olika sorters godis som döljer sig bakom luckorna: ankhals, lammlunga, laxfilé, kycklinghjÀrta och nötlever.

Rocco julkalender för hundar

Rocco julkalender för hundar

Se pris i butik!

Rocc har tagit fram en exklusiv julkalender för hundar som Àr fylld med goda snacks. Varje dag vÀntar en ny överraskning backom luckan, och snacksen Àr köttiga och hÄller hög kvalitet. Dessa godbitar döljer sig backom luckorna: ankbröst i strimlor respektive tÀrningar samt kycklingbröst i strimlor respektive tÀrningar.

Avslutande tankar

MÄnga hundÀgare ger sina fyrbenta vÀnner julklappar. Varför inte krydda uppladdningen inför julen lite extra genom att Àven ge en adventskalender till din hund?! Varje dag i nÀstan en mÄnads tid fÄr hunden dÄ öppna luckorna i julkalendern och njuta av godsakerna!

Kommer du att ge en kalender till din hund, och vilken av ovan nÀmnda kalendrar har du i sÄdana fall fastnat för? Skriv en kommentar och berÀtta!

Liknande artiklar:

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hund som tuggar pÄ pinnar

Previous Post

Hur kan man fÄ hunden att sluta Àta pinnar?

Next Post

Hund och julgran: sÄ skyddar du dem frÄn varandra

Hund och julgran