Protector Bootie recension

Recension av Non-stop dogwear Protector Bootie

Inlägget är reklam för Non-stop dogwear och innehåller annonslänkar.

Protector Bootie från Non-stop dogwear är skyddande hundsockor med flera användningsområden. De gör sig nämligen lika bra på promenaden eller vandringsturen som för löpning eller mushing. Faktum är att du även kan använda dem på sommaren för att skydda din hunds tassar från den varma asfalten.

Dessa nya hundstrumpor ger ett väldigt gott skydd mot såväl stekhet asfalt som grus, salt, glas, vassa stenar och andra oförlåtande underlag. De är tillverkade i ett ganska grovt material och känns väldigt hållbara. Vi skulle bli ytterst förvånande om dessa slitstarka strumpor skulle gå sönder i första taget!

Hundstrumpa asfalt
Protector Bootie skyddar tassarna från varm asfalt.

Att Protector Bootie dessutom är försedd med ett utvändigt gummi gör att hunden kontrollerat kan röra sig även på slätare och halkigare ytor. Invändigt är dock strumporna bekväma att bära. Här har Non-stop dogwear varit så förutseende att de har gjort insidan sömlös. Detta för att förhindra att hundar får skavsår på grund av sömmar.

Engelskspråkigt videoklipp om Protector Bootie.

Se pris i butik!

Vårt intryck av Protector Bootie

Protector Bootie från Non-stop dogwear är hundsockor av mycket hög kvalitet. När det kommer till hundstrumpor får man i regel vad man betalar för. Så är även fallet här – till skillnad från billigare hundskor sitter dessa bra på tassarna och fyller sin funktion.

De är okomplicerade att sätta på och väldigt enkla att ta av. Som redan har nämnts sitter de väldigt bra och riskerar inte att glida av. Det elastiska kardborreband som används för att fästa strumporna ser till att de håller sig på plats. De var inte heller för höga på benen utan hade en väldigt bra storlek och passform.

När vi testade Non-stop dogwears Protector Bootie inför skrivandet av denna recension, var det första gången någonsin som vår hund hade hundstrumpor på sig. Trots detta gick han ändå omkring ganska naturligt redan från start och tycktes inte störas av strumporna. Vi är minst sagt imponerande över deras förträfflighet!

Eurasiern Dwigt iförd hundstrumpor
Redan från start var vår eurasier bekväm i sina hundstrumpor.

Rätt storlek på Protector Bootie

Hundstrumporna Protector Bootie finns i fyra storlekar:

  • S (5-5,99 cm)
  • M (6-6,99 cm)
  • L (7-7,99 cm)
  • XL (8-9 cm).

För att hitta rätt storlek till din hund mäter du hundens tassar på ovansidan. Storlek M var perfekt för våra eurasier.

Non-stop dogwear visar hur du mäter din hunds tassar.

Se pris i butik!

Liknande artiklar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger i veckan skickar vi ut vårt nyhetsbrev med intressant läsning om allt som har med hundägandet att göra. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen så missar du inte nästa utskick!


Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *