Roliga hundsaker sommar

6 roliga hundsaker på nätet för sommarlek

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bluebox och Coolstuff.

Vi hundägare hittar alltid saker som är roliga för oss eller hunden, som underlättar vår vardag med hunden eller på annat sätt har en ursäkt att shoppa saker till vår pälskling. Nedan kan du läsa mer om ett antal roliga hundsaker som du inte trodde fanns, eller behövdes, men som du kanske nu förstår behovet av.

Hundsele för actionkamera

Hundsele för actionkamera

Ett krav för att du ska ha användning för denna pryl som är först ut på vår lista, är att du redan har en actionkamera. Om du inte har en sådan, kanske det är dags att införskaffa en? För när du ser vilka tokigheter eller spännande saker som sker ur din hunds synvinkel, kan vi nästan garantera att du vill ha en på direkten!

Med denna sele för kamera från Coolstuff filmar du alltså från din hunds perspektiv. Passa på att filma när du och din hund går ett viltspår, filma vid agility eller bara när ni är ute och går en promenad. Du kommer att säkert få nya perspektiv på vad din hund ser och gör på era promenader som du aldrig tänkt på.

Selen kan du fästa på antingen ryggen eller bröstkorgen för att få de ultimata bilderna. Selen passar också för de flesta kamerorna och är riktigt hållbar. Den är dessutom både vattentålig och kan tvättas i tvättmaskin så du kan ha den ute i alla väder. Har du en hund som väger mindre än 7 kg eller mer än 54 kg passar tyvärr inte selen, men för alla hundar däremellan passar den utmärkt.

Se pris i butik!

Vattenflaska

Vattenflaska

En, eller flera, vattenflaskor är alltid nödvändigt när man har hund, inte minst på längre promenader, på utställning eller tävling och när det är varmt väder. Men det är ju rätt omständigt att ta med sig både en vattenflaska och en skål. Och därför finns denna smarta vattenflaska tillgänglig via Coolstuff! Denna ser ut som en vanlig vattenflaska, men där en kåsformad skål kan fällas ut från flaskan så din hund kan dricka direkt ur. “Skålen” är i silikon som du fäller ihop på flaskan när din hund är klar.

Att ta med sig en egen vattenflaska är dessutom mer hygieniskt än att din hund hittar något illaluktande vattendrag eller en offentlig vattenskål. En vattenflaska får även plats i stort sett överallt och du slipper att kånka med flera saker. Flaskan är givetvis giftfri och tål att diskas i diskmaskin.

Se pris i butik!

Hundtvätt

Hundtvätt

Under sommaren, när det är som varmast och din hund trivs bäst utomhus, är en hundtvätt en perfekt pryl att använda. Då slipper ni nämligen trängas i en liten dusch eller badkar där halkrisken är stor och svetten lackar. Du kopplar endast munstycket på hundtvätten till din vanliga trädgårdsslang, skruvar på behållaren på tvätten som innehåller schampo (som du själv fyller på) och tvättar sedan din hund på ett effektivt sätt.

Om din hund inte tycker om att bli tvättad, är denna pryl perfekt för er. Schampot och vattnet blandas automatiskt. Eftersom tvätten är utformad som en ring och din hund går igenom ringen, tvättas hela hunden på ett snabbt och effektivt sätt istället för att du tar en del av hunden i taget. Hundtvätten kommer också från Coolstuff.

Se pris i butik!

Apportkanon

Apportkanon

Om du har en hund som älskar bollar och att apportera, är denna pryl perfekt! Denna apportkanon skjuter ut, på ett väldigt lugnt sätt, bollen på marknivå. Du placerar helt enkelt en boll i kanonen som har tre hål. Hunden vet inte vilket hål som bollen kommer ur, vilket också blir ett extra tankemoment för hunden. Denna pryl är perfekt för dig som inte orkar kasta bollar, eller som vill få en lite lugnare variant på apporten. Samtidigt rullar bollen upp till 3,5 meter förutsatt att inte hunden tar den tidigare såklart.

Apportkanonen behöver inga sladdar eller batterier, vilket underlättar för dig, och den kan användas på utomhus och inomhus. Den är även ljudlös och kan användas om hunden är ensam hemma. Det är mindre och medelstora hundar som bäst lämpar sig för denna kanon. Apportkanonen kommer från Coolstuff.

Se pris i butik!

Dog ball launcher

Dog ball launcher

Dog ball launcher från Roliga Prylar ser ut som ett gevär och skjuter ut tennisbollar som hunden sedan ska fånga till din hunds förtjusning. Denna pryl passar perfekt för hundar som tycker om bollar och om din hund har överskottsenergi.

Talking Bow Tie

Talking Bow Tie

En röd fluga med vita prickar till hundens halsband som dessutom pratar är kanske en väldigt onödig pryl men ack så rolig! Du och din hund kommer säkerligen få många skratt och förvånade ansikten på er promenad när flugan (hunden?) börjar tala. Flugan, som också enbart kan bäras som en söt accessoar, fästs i halsbandet på hundar som är medelstora och stora. Enligt Bluebox som säljer denna pryl, passar det bäst för hundar omkring och över 18 kg.

Du kan sedan styra ljudet med hjälp av en liten fjärrkontroll som medföljer och fungerar på upp till 30 meter. Du kan välja mellan 6 olika fraser som är bland annat “it wasn´t me”, “play ball” och do you mind if I sniff your dogs bum?”.

Se pris i butik!

Liknande artiklar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger i veckan skickar vi ut vårt nyhetsbrev med intressant läsning om allt som har med hundägandet att göra. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen så missar du inte nästa utskick!


Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *