Nina Ottosson Dog Treat Maze recension hund

Nina Ottosson Dog Treat Maze [Recension]

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Dogman och VetZoo.

Dog Treat Maze från Nina Ottosson är en aktiveringsleksak för hundar som är lika enkel som rolig. Detta är därför en utmärkt leksak att plocka fram när du vill aktivera din hund men inte orkar pilla med en massa lösa delar. Trots den enkla utformningen kommer den att hålla din hund sysselsatt och road länge!

Tack vare sin design är Dog Treat Maze ett oförutsägbart aktiveringsspel. Denna godislabyrint flippar åt olika håll och har förmågan att överraska hunden. Den ger din hund bra träning för såväl kropp som knopp. Detta är därför ett utmärkt sätt att erbjuda rolig mental aktivering utan knussel.

Leksaken har två hål i mitten på bägge sidor. Där kan du placera godis eller mat. Skaka den lätt för att visa din hund att det finns något gott inuti. Sätt sedan ner Dog Treat Maze på golvet och låt hunden jobba med den. När din hund får godislabyrinten att förflytta sig kommer godsakerna att trilla ut ur de yttre hålen på respektive sida.

Nina Ottossons Dog Treat Maze har svårighetsgrad 2 av 3. Den lämpar sig utmärkt för alla hundar oavsett ras, storlek och ålder. Allt du behöver göra är att fylla den med godis och låta hunden sätta fart på den!

Produkten är tillverkad i ett slitstarkt och behändigt kompositmaterial. Det innebär att den är lätt att rengöra. Detta är förstås positivt då det är lätt hänt att hundar ”slabbar” ner godislabyrinten.

Nina Ottosson Dog Treat Maze
Godiset placerar du i det mellersta hålet och hunden får ut det genom det yttre hålet.

Se pris i butik!

Om Nina Ottossons aktiveringsspel

Dog Treat Maze är ett av många aktiveringsspel från Nina Ottosson. Det är ingen hemlighet att vi gillar Ninas aktiveringsleksaker starkt. Vi har tidigare recenserat Dog Twister och har tidigare också förälskat oss i Dog Tornado.

Våra hundar verkligen älskar aktiveringsspel och kanske i synnerhet Nina Ottossons spel. För i regel håller de en betydlgit högre kvalitet än konkurrenternas och är dessutom vanligtvis roligare för hundarna. Och det är tur att hennes produkter håller en så pass hög kvalitet. Våra hundar gillar nämligen att gå hårt åt spelen med såväl tassar som tänder.

Som du kan se i videoklippet nedan är just Dog Treat Maze ett väldigt enkelt spel. Det är dock ack så effektivt, och vi ser det som ett plus att du slipper hantera lösa delar. För ju fler lösa delar såsom brickor och liknande, desto längre tid tar det att sätta ihop spelen. Inte sällan är spel med många lösa delar dessutom svårare för hunden att lösa. Så detta är ett toppenspel på alla sätt och vis!

Se en hund leka med Dog Treat Maze!

Sammanfattning av Dog Treat Maze

Det är alltid brra att ha en uppsättning aktiveringsspel därhemma. Nina Ottossons Dog Treat Maze är ett enkelt spel utan lösa delar som din hund kommer älska! För här bjuds hunden på enkel och okomplicerad aktivering och tvingas jobba med såväl hjärnan som med resten av kroppen.

Liknande artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *