Roliga hundleksaker

Roliga hundleksaker för alla hundar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Dogman, Granngården, VetZoo och vidaXL.

De flesta hundar älskar att leka och busa med roliga hundleksaker. Det är även en perfekt form av mental aktivering om det till exempel är tråkigt väder utomhus, eller om du är sjuk och det blir färre promenader. Att använda en rolig hundleksak är ett perfekt sätt för hunden att få utlopp för detta och det stärker även er relation om du som matte eller husse inkluderas i leken.

Roliga hundleksaker av olika slag

Idag finns det många olika typer av hundleksaker och hundar gillar också olika typer av leksaker. En del älskar dragkamper, en del tycker om bollar medan andra älskar pipleksaker. Oavsett vilken typ av hundleksak som din hund leker med bör den inte lämnas utan tillsyn.

Nedanför hittar du 15 roliga hundleksaker där du och din hund förhoppningsvis hittar nästa spännande leksak som ni kan ha roligt med.

För ytterligare tips kan vi rekommendera att du spanar in vår lista över de bästa aktiveringsleksakerna just nu.

M-Pets Kyckling Roxane Latex

M-Pets Kyckling Roxane Latex
M-Pets Kyckling Roxane Latex

Se pris i butik!

En leksak i latex är antagligen en av de mest uppskattade och roliga hundleksaker som finns för en hund. Varje hundägare har säkert också minst en latexleksak i hemmet då de finns i många roliga utföranden. Just denna roliga hundleksak är en färgglad kyckling med pipljud. Denna leksak är 26 cm lång.

Coockoo Hoppande lekboll Spasmetic Laughter

Coockoo Hoppande Lekboll Spasmetic Laughter
Coockoo Hoppande Lekboll Spasmetic Laughter

Se pris i butik!

Denna hoppande lekboll från Coockoo är en lite annorlunda men rolig leksak för din hund. Leksaken kan helt enkelt hoppa med hjälp av batterier vilket kommer fånga din hunds uppmärksamhet. Om du vänder på leksaken kommer den också att ge ljud ifrån sig och studsar iväg.

Bollen är gjord av polyester och beskrivs som slitstark. Leksaken är 20 cm i diameter och levereras med de batterier som du behöver för att få igång den direkt.

Tuggo Vattenfylld hundleksak Shake N Fetch

Tuggo Vattenfylld hundleksak Shake N Fetch
Tuggo Vattenfylld hundleksak Shake N Fetch

Se pris i butik!

Tuggos spännande hundleksak Shake N Fetch i rosa passar främst de hundar tycker om att hämta saker. Som en form av en bowlingkägla, tillverkad i plast, kan du fylla denna leksak med till exempel vatten, sten eller sand.

Den har en maximal kapacitet på hela 2,7 kg och kan därför också användas till exempel träning och inte bara lek. Leksaken är i storlek medium vilket innebär att den är cirka 30 cm hög.

Beco Eco Hundleksak Toby The Teddy

Beco Eco Hundleksak Toby The Teddy
Beco Eco Hundleksak Toby The Teddy

Se pris i butik!

Den söta hundleksaken Toby The Teddy från Beco Pets är inte bara rolig för din hund utan även helt återvinningsbar. Den är gjord i plast och innehåller en pip som de flesta hundar tycker är väldigt roligt.

Leksaken är 23 cm och är en mjuk och mysig leksak som din hund kan använda i många år.

Outward Hound Leksaksödla Fire Biterz

Outward Hound Leksaksödla Fire Biterz
Outward Hound Leksaksödla Fire Biterz

Se pris i butik!

Den gröna ödlan Fire Biterz från Outward Hound är en perfekt leksak för dig som har en hund som tycker om pipleksaker. Ödlan är av brandslansmaterial och har 3 pipdelar. Dessa pipdelar är oförstörbara vilket innebär att de inte slutar att pipa även om de skulle punkteras. Denna leksak är därmed väldigt hållbar.

Leksaken är gjord i polyester och gummi och är nästan 69 cm lång, drygt 20 cm bred och nästan 4 cm hög.

Rosewood Kylboll

Rosewood Kylboll
Rosewood Kylboll

Se pris i butik!

Denna roliga hundleksak från Rosewood är gjord i gummi vilket gör den slitstark och passar perfekt för hundar som kan vara lite hårdhänta med sina leksaker.

Bollen har dessutom en kylande effekt. Du fyller den enkelt med vanligt vatten, lägger in den i frysen över natten för att sedan ta fram den till din hund för att leka med. Denna kylboll passar alltså perfekt i varmare temperaturer.

Bollen ger också massage för hundens tandkött samt vårdar tänderna, vilket gör den till en riktigt bra leksak.

Jolly Tug-n-toss

Jolly Tug-n-toss
Jolly Tug-n-toss

Se pris i butik!

Jolly Tug-n-toss är en boll som din hund förhoppningsvis älskar! Den är interaktiv då den både flyter och studsar och kan därför användas i olika material och klimat. Bollen kan punkteras men luften går inte ur. Leksaken är givetvis tillverkad i ett giftfritt material.

Det kan vara bra att känna till att denna leksak finns i flera olika utföranden och storlekar. Det finns även en modell med doft. Just den här storleken, 20 cm, passar medel till större hundar.

TenniShoes Giraffe

TenniShoes Giraffe
TenniShoes Giraffe

Se pris i butik!

Denna underbart söta hundleksaken från märket Kong är mjuk och har, som namnet antyder, tennisbollar som ben. Det gör att din hund får flera olika texturer i samma leksak.

Leksaken finns i två olika storlekar vilket gör att den passar alla storlekar. Denna leksak är 24x12x23 cm.

M-Pets Funsty On/Off

M-Pets Funsty On/Off
M-Pets Funsty On/Off

Se pris i butik!

Den roliga hundleksaken Funsty On/Off från M-Pets är faktiskt inte bara en leksak, utan två! Denna leksak är gjord i plysch men har också gummidetaljer.

Den har dessutom pipljud som också går att stänga av med hjälp av en på- och avknapp. Att ha möjligheten att stänga av pipljudet kan vara skönt om din hund inte är så förtjust i det eller går upp i varv, eller om du har kinkiga grannar eller om du själv tycker att ljudet kan bli lite störande efter ett tag.

Leksaken är hela 40 cm lång.

Tugger Knots Monkey

Tugger Knots Monkey
Tugger Knots Monkey

Se pris i butik!

Tugger Knots Monkey från det kända märket Kong är en leksak som passar perfekt för hundar som gillar dragkamp med husse eller matte

Denna roliga hundleksak har ett rep som löper genom hela leksaken med varsin ögla i ändarna, vilket gör den slitstark och håller för tuffa lekar. Leksaken innehåller också en pip.

Avslutande tankar om roliga hundleksaker

Det kan vara svårt att veta vilka av alla roliga hundleksaker på butikshyllan eller online som kommer tilltala just din hund. Det är till syvende och sist du som i egenskap av hundägare bäst känner till vad din hund gillar och inte. Det kan även vara värt att ta hänsyn till hundens grad av destruktivt beteende när det kommer till leksaker.

Liknande artiklar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger i veckan skickar vi ut vårt nyhetsbrev med intressant läsning om allt som har med hundar och hundägande att göra. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen så missar du inte nästa utskick!


Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *