14 roliga hundleksaker för alla hundar đŸŸ


Roliga hundleksaker

InlÀgget innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Doggie.se, Dogman, GranngÄrden, Horze, VetZoo och vidaXL.

De flesta hundar Àlskar att leka och busa med roliga hundleksaker. Det Àr Àven en perfekt form av mental aktivering om det till exempel Àr trÄkigt vÀder utomhus, eller om du Àr sjuk och det blir fÀrre promenader. Att anvÀnda en rolig hundleksak Àr ett perfekt sÀtt för hunden att fÄ utlopp för detta och det stÀrker Àven er relation om du som matte eller husse inkluderas i leken.

Roliga hundleksaker av olika slag

Idag finns det mÄnga olika typer av hundleksaker och hundar gillar ocksÄ olika typer av leksaker. En del Àlskar dragkamper, en del tycker om bollar medan andra Àlskar pipleksaker. Oavsett vilken typ av hundleksak som din hund leker med bör den inte lÀmnas utan tillsyn.

Nedanför hittar du 15 roliga hundleksaker dÀr du och din hund förhoppningsvis hittar nÀsta spÀnnande leksak som ni kan ha roligt med.

För ytterligare tips kan vi rekommendera att du spanar in vÄr lista över de bÀsta aktiveringsleksakerna just nu.

1. Cheekie the Baboon

Cheekie the Baboon
Cheekie the Baboon

Se pris i butik!

Den fulsöta babianen Cheekie frÄn mÀrket FuzzYard Àr en mjuk och rolig hundleksak för din hund, oavsett om det Àr en valp eller en vuxen hund. Leksaken innehÄller en pip som de flesta hundar tycker om.

Leksaken har Àven fler fördelar i form av att den Àr giftfri och allergivÀnlig. Den kan dessutom tvÀttas i maskin, vilket Àr bra nÀr leksaken blir lite ofrÀsch som den oftast blir efter ett tag. Babianen Àr gjord av 100 % polyesterfiber och finns i den mindre storleken pÄ 17 cm.

2. M-Pets Kyckling Roxane Latex

M-Pets Kyckling Roxane Latex
M-Pets Kyckling Roxane Latex

Se pris i butik!

En leksak i latex Àr antagligen en av de mest uppskattade och roliga hundleksaker som finns för en hund. Varje hundÀgare har sÀkert ocksÄ minst en latexleksak i hemmet dÄ de finns i mÄnga roliga utföranden. Just denna roliga hundleksak Àr en fÀrgglad kyckling med pipljud. Denna leksak Àr 26 cm lÄng.

3. Coockoo Hoppande lekboll Spasmetic Laughter

Coockoo Hoppande Lekboll Spasmetic Laughter
Coockoo Hoppande Lekboll Spasmetic Laughter

Se pris i butik!

Denna hoppande lekboll frÄn Coockoo Àr en lite annorlunda men rolig leksak för din hund. Leksaken kan helt enkelt hoppa med hjÀlp av batterier vilket kommer fÄnga din hunds uppmÀrksamhet. Om du vÀnder pÄ leksaken kommer den ocksÄ att ge ljud ifrÄn sig och studsar ivÀg.

Bollen Àr gjord av polyester och beskrivs som slitstark. Leksaken Àr 20 cm i diameter och levereras med de batterier som du behöver för att fÄ igÄng den direkt.

4. Chuckit HydroSqueeze Ball

Chuckit HydroSqueeze Ball
Chuckit HydroSqueeze Ball

Se pris i butik!

Denna hundleksak kommer din hund sÀkert tycka Àr vÀldigt spÀnnande! Leksaken gÄr nÀmligen att ha bÄde pÄ land och i vatten och passar perfekt nÀr det Àr varmt utomhus. Du lÀgger helt enkelt bollen i vatten och den börjar slÀppa ut vatten direkt nÀr din hund tar bollen i munnen.

Leksaken Àr tillverkad i skum, polyester och TPR-gummi vilket gör att bollen Àr vÀldigt hÄllbar. Bollen syns ocksÄ bra pÄ bÄde land och vatten pÄ grund av sina fÀrger. Bollen Àr 7 cm (stl L).

5. Tuggo Vattenfylld hundleksak Shake N Fetch

Tuggo Vattenfylld hundleksak Shake N Fetch
Tuggo Vattenfylld hundleksak Shake N Fetch

Se pris i butik!

Tuggos spÀnnande hundleksak Shake N Fetch i rosa passar frÀmst de hundar tycker om att hÀmta saker. Som en form av en bowlingkÀgla, tillverkad i plast, kan du fylla denna leksak med till exempel vatten, sten eller sand.

Den har en maximal kapacitet pÄ hela 2,7 kg och kan dÀrför ocksÄ anvÀndas till exempel trÀning och inte bara lek. Leksaken Àr i storlek medium vilket innebÀr att den Àr cirka 30 cm hög.

6. Little Rascals Little Bear Blankie

Little Rascals Little Bear Blankie
Little Rascals Little Bear Blankie

Se pris i butik!

Little Rascals Little Bear Blankie frÄn Happy Pet Àr en mjuk leksaksfilt som antagligen din hund kommer tycker Àr oerhört spÀnnande! Filten Àr ganska stor, 74 cm x 70 cm och har flera roliga leksaker i sig.

Nosen pÄ filten har en pip som dessutom Àr avtagbar, den har en stor ficka dÀr du till exempel kan gömma godis i och öronen pÄ filten kan hunden bita i och ruska med. Filten riktar sig frÀmst till valpar och mindre hundar.

7. Beeztees Tuggleksak

Beeztees Tuggleksak
Beeztees Tuggleksak

Se pris i butik!

Även om din hund antagligen inte bryr sig sĂ„ kan ju hundleksaken se rolig ut för oss mĂ€nniskor? Denna enkla men ack sĂ„ roliga hundleksak Ă€r helt enkelt ett rep med fyra korvar pĂ„. De flesta hundar gillar att tugga och denna leksak kommer antagligen att vara mycket uppskattad hos din hund.

Korvarna Àr tillverkade i vinyl och Àr 12 cm. Hela repet Àr 75 cm.

8. Beco Eco Hundleksak Toby The Teddy

Beco Eco Hundleksak Toby The Teddy
Beco Eco Hundleksak Toby The Teddy

Se pris i butik!

Den söta hundleksaken Toby The Teddy frÄn Beco Pets Àr inte bara rolig för din hund utan Àven helt Ätervinningsbar. Den Àr gjord i plast och innehÄller en pip som de flesta hundar tycker Àr vÀldigt roligt.

Leksaken Àr 23 cm och Àr en mjuk och mysig leksak som din hund kan anvÀnda i mÄnga Är.

9. Outward Hound Leksaksödla Fire Biterz

Outward Hound Leksaksödla Fire Biterz
Outward Hound Leksaksödla Fire Biterz

Se pris i butik!

Den gröna ödlan Fire Biterz frĂ„n Outward Hound Ă€r en perfekt leksak för dig som har en hund som tycker om pipleksaker. Ödlan Ă€r av brandslansmaterial och har 3 pipdelar. Dessa pipdelar Ă€r oförstörbara vilket innebĂ€r att de inte slutar att pipa Ă€ven om de skulle punkteras. Denna leksak Ă€r dĂ€rmed vĂ€ldigt hĂ„llbar.

Leksaken Àr gjord i polyester och gummi och Àr nÀstan 69 cm lÄng, drygt 20 cm bred och nÀstan 4 cm hög.

10. Rosewood Kylboll

Rosewood Kylboll
Rosewood Kylboll

Se pris i butik!

Denna roliga hundleksak frÄn Rosewood Àr gjord i gummi vilket gör den slitstark och passar perfekt för hundar som kan vara lite hÄrdhÀnta med sina leksaker.

Bollen har dessutom en kylande effekt. Du fyller den enkelt med vanligt vatten, lÀgger in den i frysen över natten för att sedan ta fram den till din hund för att leka med. Denna kylboll passar alltsÄ perfekt i varmare temperaturer.

Bollen ger ocksÄ massage för hundens tandkött samt vÄrdar tÀnderna, vilket gör den till en riktigt bra leksak.

11. Jolly Tug-n-toss

Jolly Tug-n-toss
Jolly Tug-n-toss

Se pris i butik!

Jolly Tug-n-toss Àr en boll som din hund förhoppningsvis Àlskar! Den Àr interaktiv dÄ den bÄde flyter och studsar och kan dÀrför anvÀndas i olika material och klimat. Bollen kan punkteras men luften gÄr inte ur. Leksaken Àr givetvis tillverkad i ett giftfritt material.

Det kan vara bra att kÀnna till att denna leksak finns i flera olika utföranden och storlekar. Det finns Àven en modell med doft. Just den hÀr storleken, 20 cm, passar medel till större hundar.

12. TenniShoes Giraffe

TenniShoes Giraffe
TenniShoes Giraffe

Se pris i butik!

Denna underbart söta hundleksaken frÄn mÀrket Kong Àr mjuk och har, som namnet antyder, tennisbollar som ben. Det gör att din hund fÄr flera olika texturer i samma leksak.

Leksaken finns i tvÄ olika storlekar vilket gör att den passar alla storlekar. Denna leksak Àr 24x12x23 cm.

13. M-Pets Funsty On/Off

M-Pets Funsty On/Off
M-Pets Funsty On/Off

Se pris i butik!

Den roliga hundleksaken Funsty On/Off frÄn M-Pets Àr faktiskt inte bara en leksak, utan tvÄ! Denna leksak Àr gjord i plysch men har ocksÄ gummidetaljer.

Den har dessutom pipljud som ocksÄ gÄr att stÀnga av med hjÀlp av en pÄ- och avknapp. Att ha möjligheten att stÀnga av pipljudet kan vara skönt om din hund inte Àr sÄ förtjust i det eller gÄr upp i varv, eller om du har kinkiga grannar eller om du sjÀlv tycker att ljudet kan bli lite störande efter ett tag.

Leksaken Àr hela 40 cm lÄng.

14. Tugger Knots Monkey

Tugger Knots Monkey
Tugger Knots Monkey

Se pris i butik!

Tugger Knots Monkey frÄn det kÀnda mÀrket Kong Àr en leksak som passar perfekt för hundar som gillar dragkamp med husse eller matte

Denna roliga hundleksak har ett rep som löper genom hela leksaken med varsin ögla i Àndarna, vilket gör den slitstark och hÄller för tuffa lekar. Leksaken innehÄller ocksÄ en pip.

Avslutande tankar om roliga hundleksaker

Det kan vara svÄrt att veta vilka av alla roliga hundleksaker pÄ butikshyllan eller online som kommer tilltala just din hund. Det Àr till syvende och sist du som i egenskap av hundÀgare bÀst kÀnner till vad din hund gillar och inte. Det kan Àven vara vÀrt att ta hÀnsyn till hundens grad av destruktivt beteende nÀr det kommer till leksaker.

Sebastian Liljegren

Sebastian Ă€r vd för Contentsmedjan AB – ett företag som producerar skriftligt innehĂ„ll Ă„t kunder inom en rad olika branscher. Han driver Ă€ven hundbloggen Hund24 tillsammans med sin fru, Elin Liljegren. Han har för nĂ€rvarande tvĂ„ hundar av rasen eurasier och har periodvis genom livet uppehĂ„llit sig med fyrbenta djur av olika slag. Sebastian har Ă€ven lĂ„ng och gedigen erfarenhet av att stĂ€lla ut hund, Ă€ven om han Ă„tminstone för stunden har dragit sig tillbaka frĂ„n utstĂ€llningsringarna för att fokusera pĂ„ andra aktiviteter.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Senaste artiklarna