Eurasier i Non-stop dogwear Rock harness

Recension av Non-stop dogwear Rock harness

Inlägget är reklam för VetZoo och innehåller annonslänkar.

Non-stop dogwears nya hundsele Rock harness är vadderad och bekväm för din hund att bära. Selen är framtagen för att du ska kunna njuta av en aktiv vardag tillsammans med hunden. Selen är tillverkad i ett andningsbart material vid namn HexiVent och maximerar hundens komfort även när det är varmt ute.

HexiVent är ett specialtillverkat material från Non-stop dogwear. Det är mycket ventilerande och består av tre lager som ger ett gott luftflöde och en god komfort. Därför lämpar sig produkter med detta material väl för användning i varmt väder. Tack vare det goda luftflödet är Rock Harness bekväm för din hund även när hunden blir varm. Selens material gör också att den torkar väldigt snabbt efter att din hund har simmat i den.

Rock harness är en sele som har flera smarta egenskaper:

  • Tre fästpunkter för koppel: en på ryggen, en på bröstet och en framtill på selen. Den främre fästpunkten har även mild antidrag-funktion.
  • Ett handtag på ryggen som ger dig extra kontroll över din hund. Du kan till exempel använda handtaget för att ge hunden lite hjälp på traven när ni stöter på hinder.
  • Möjlighet att justera storleken vid såväl nacke som bröst. Selen lämpar sig därför väl även för hundar med en lite mer robust kroppsbyggnad. Eurasier är ett exempel på en hundras som är lite annorlunda byggd än den genomsnittliga hunden. Vi upplever att möjligheten att anpassa passformen kom väl till pass för vår eurasierhane som testade selen.
  • Enkel knäppning med spännen på bägge sidor. Detta gör att du enkelt kan sätta på din hund selen utan att behöva lyfta på dess framben.
  • Inbyggda reflexer i form av reflekterande ränder som gör din hund synlig i mörker från olika vinklar.

Du kan använda selen till både dina vardagspromenader och när du vandrar med din hund.

Non-stop sele Rock harness
Rock harness har smarta egenskaper såsom ett handtag och flera fästpunkter för koppel.

Vårt intryck av Rock harness

Inför skrivandet av denna produktrecension har vi testat Rock harness. Denna gång blev det vår ena eurasierhane, Dwight, som fick möjligheten att testa selen. Vi har fått ett väldigt positivt intryck av produkten och har bara bra saker att säga om den. Non-stop dogwear har skämt bort oss genom att ständigt släppa nya produkter som både håller en hög kvalitet och har smarta funktioner. Som vanligt är denna produkt både bekväm för hunden och användbar till såväl vardags som vid mer pulshöjande aktiviteter.

Till att börja med är selen uppenbarligen tillverkad i ett väldigt gediget material. Materialet är luftigt och andas. Selen är också vadderad, vilket är bra för att skydda hundens armhålor m.m. Selen har ganska mycket stoppning för att vara en sele men selen är ändå väldigt lätt. Vadderingen stör inte heller, är inte i vägen och orsakar inte obehag hos hunden. Rock harness är snarare en väldigt komfortabel hundsele.

Selen är dessutom väldigt flexibel och justerbar i storleken på flera ställen. Även de olika koppelfästena känns väldigt gedigna och slitstarka. Vi tycker också att det är smidigt med ett handtag om man behöver leda hunden eller hjälpa den över eventuella hinder på promenaden eller vandringsturen.

Rock harness har en smidig knäppning som gör att du enkelt kan sätta på din hund selen. Du trär helt enkelt selen över huvudet på din hund och knäpper den sedan vid magen. Lika lätt som du sätter på selen kan du sedan också ta av den.

Selen är snygg och mönstrad men har ändå en diskret design vilket vi gillar. Den sticker inte ut i negativ bemärkelse med extremt starka färger eller liknande. Överlag känns denna hundsele väldigt väl bearbetad och genomtänkt. Den känns också säker vilket gör att du kan lita på den i alla situationer!

Rock harness sele sedd uppifrån
Eurasiern Dwight i Rock harness från Non-stop dogwear.

Avslutande tankar

Vi gillar Non-stop dogwears sele Rock Harness skarpt och rekommenderar den för alla hundägare som vill ha en hundsele med smarta egenskaper. Selen kan med fördel användas oavsett väder men dess unika egenskaper kommer främst till sin rätt under sommarhalvåret. Detta är nämligen en hundsele som är tillverkad i ett ventilerande material och ger god komfort även när din hund blir varm.

När vi har testat Rock harness har vi även imponerats av selens övriga smarta egenskaper. Vi gillar bland annat att selen har flera fästpunkter för koppel. Detta faktum gör det möjligt för dig att fästa kopplet på det sätt som passar dig och din hund för stunden och för den aktivitet som ni ägnar er åt. Även handtaget är en smart detalj som kan vara till hjälp när du till exempel vill hjälpa din hund över en stock i skogen eller liknande.

Non-stop dogwear fortsätter att imponera i sin produktutveckling och du som är på jakt efter en kvalitetssele bör definitivt titta närmare på Rock Harness!

Liknande artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *